Kelzo!

Fyfan vilken mysig hund! Han följer efter mig överallt, och nu ligger han och sover brevid mig medans jag sitter och töntar mig lite :) Jag är helnöjd!
Men Killer är på han hela tiden och ska lukta, och det tycker han inte om. Men dom vänjer sig vid varann, det är ju bara nu i början Killer är nyfiken och måste kolla vem som har kommit in på hans revir.

Dagen gick hur segt som helst fram till halv 11 när dom kom, men sen har det fanimig gått hur fort som helst. Sitter och väntar på att Matte och Henke ska komma, jag är nyfiken på vad dom ska säga.. Han är riktigt fin, och jag tror faktist att Henke kommer att gilla honom. Han påminner lite om Jack till sättet faktist, så det tror jag han kommer gilla. Men han kommer nog bli lite småledsen också, för han saknar Jack mer än mig t.o.m.

Men nu ska jag fixa en grej åt min syster. Puss!





Marina hatar att vänta!

GAH! Måste sitta och vänta bra länge på att få käk. Henke och Matte skulle iväg och köpa pizza och en sallad till mig, men nu ska dom tydligen hjälpa till med någonting där, så det kommer typ bara ta två timmar till innan jag får mat. YEY! Jag som är superhungrig och verkligen vill äta nu.. :(
Funderar på att koka nudlar ist och gå och lägga mig.. Jag är så jävla trött, hade skitsvårt att sova inatt, och jag vaknade redan vid 9.

Någonting som stör mig förresten, är folk med dubbelmoral. Det finns bra många som har det, och en person jag känner har sån dubbelmoral så jag funderar fanimig på om hon är schizofren. Jag blir tokig på henne! Jag tänker inte säga vad personen har gjort nu, för då kommer alla lista ut vem det är..

Äsch, nu skiter jag i det här och gör nudlar. Puss på er!







Söndag..

Varför är söndagar alltid tråkiga? Har ingen lust att göra någonting, och vill bara gå och lägga mig. Fast det kan även bero på att Kelzo kommer imorgon, och det enda jag gör är väntar.. Varför känns det alltid som en evighet när man väntar på någonting? I hate it!

Just nu sitter jag bara och tar det lugnt och myser under ett täcke. Funderar på att gå ut en sväng snart, det är så jävla tråkigt att sitta inne hela tiden. Ska se vad som händer sen när Matte kommer hem också.. Jag ska försöka få Henke att hänga med ut och köra idag också. Han har sagt 'imorgon' i fyra dagar nu. Gubbjävel :D

Jag är så trött på den här kylan också, jag vill ha sommar! Usch..


Bjuder på en bild från i somras

 

 

 

 


Vill ni tjäna pengar?

Woopa.se är en sida på internet där man enkelt kan tjäna pengar, enbart genom att göra erbjudanden. Det är hur enkelt som helst, och vem är inte intresserad av att tjäna extra pengar utan ansträngning?
Sidan är hur bra som helst, och jag vet många som använder den.
Dessutom får du pengarna insatta på ditt konto, istället för att få massa jobbiga poäng som du måste växla in för att få dina pengar. Du håller enkelt reda på hur mycket du har tjänat, och du behöver i stort sätt bara klicka på lite länkar och regestrera dig här och där för att få dina pengar.
Du får även 20 kr bara av att regestrera dig!

Så varför inte ta och bli medlem här och börja tjäna pengar redan nu?









Längtar!

På måndag kommer Kelzo! (Hunden jag ska köpa) Han är så jävla fin, och satan vad jag längtar!



Söndag imorgon också, kommer förmodligen bli en riktigt lång och tråkig dag kan jag tänka mig. Ungefär som idag alltså. Är trött hela tiden, och att Adde ringde klockan halv 1 inatt och ville ha skjuts gjorde ju inte saken bättre. Så halv 5 somnade jag imorse, och sen blev det en riktigt lång sovmorgon. Det var så sjukt längesen jag sov så länge. Love it!
Måste dock upp lite tidigare imorgon, eftersom jag jobbar på måndag igen.. yey..

Ska kolla vad som händer ikväll, och se om Henke har med sig någonting skojigt från tyskland. Puss!




Julstämning! :D

Idag har vart en riktigt bra dag faktist! Klev upp runt 8 imorse och åkte till karlstad med mamma, henke, Matte, jasmine och alexia. Riktigt skojigt faktist :) Hittade dock ingenting intressant (var ju faktist där igår med moster och Tessan och köpte nya jeans och trosor, och smink)
Mamma gjorde julskinka idag, och den blev helt perfekt! Men prinskorvarna är helt klart det bästa med julen.
Henke köpte glögg idag, och det gör värkligen mycket för julstämningen. Fyfan vad det luktade jul :D Jag längtar som fan till julafton, det ska bli riktigt kul att dra iväg och julshoppa. Jag har redan hittat julklapp till både Matte, Jasmine och Kevin :)  Har dock ingen aning om vad jag ska ge till mamma. Precis som vanligt... haha. Jag funderar dock på att kanske köpa en fritös, den gamla gick ju sönder, och hon har velat köpa en ett tag nu, men det blir aldrig av. Så det kanske vore en rätt bra ide :)

Jag vill ha en sak i julklapp, Babyliss iCurl! Matte har lovat att han ska köpa en sån till mig, men frågan är ju om han kommer ihåg det...Haha



Ska kolla på en hund imorgon också, han är riktigt fin.. Men vi får se hur det blir med den saken, är lite skeptisk faktist.Visst är jag van vid hundar men jag vet inte om jag vill ha en egen. Men vi får se vad som händer.
Helst av allt skulle jag vilja ha tillbaka Jack, men det går ju dessvärre inte.

Nej nu ska jag lägga mig och vänta på älskling, han skulle köra Adde till kristinehamn, även fast han börjar 8 imorgon.  Well, godnatt!






Irriterad..

Jag förstår mig inte på den där saken som tydligen ska kallas min syter (det är hon inte längre, och hon kommer aldrig med bli kallad det av mig) Hon är så jävla dum i huvudet! Hon gör ALLT för att få uppmärksamhet. Hon har ljugit ihop våldtäckter, hon kastade sig i backen för att vi skulle tro att hennes kille hade slagit henne, och hon hoppar ut genom ett jävla fönster!? (Kan slå vad om att hon hängde sig ut och släppte försiktigt och sen la sig ner, för hon hade varken blåmärken eller skrapsår eller någonting. Och jag vet att hon lätt skulle kunna göra någonting sånt bara för att få uppmärksamheten.
Nu sitter hon och lägger ut bilder på internet och säger att hon svälter. Vilket är helt jävla idiotiskt, speciellt eftersom ;
1. Hon sover hela dagarna eller så är hon iväg så hon är aldrig hemma när maten är. Dessutom så gör man väl förfan någonting att käka om man är hungrig?
2. I förrgår tryckte hon i sig lunch, och senare en pizza, och dessutom 4 feta jävla mackor.
3. När jag kommenterade hennes bilder raderade hon det jag hade skrivit bara för att ingen ska få veta vad hon är för en jävla person.

Hon är en kompistjuv som har rejäla psykiska problem och bara borde stoppas i ett paket och skickas till afrika och aldrig mer komma tillbaka.

Godmogon!

Sitter just nu under täcket och fryser. Ska städa lite och fixa till innan moster och Tessan kommer. Ska bli riktigt kul faktist :) Och så ska jag få se Tessans mage på riktigt nu, det är typ en månad kvar bara och sen har hon en liten pojke :D Jag är faktist lite avundsjuk, jag skulle också vilja ha en bebis. Fast inte riktigt än faktist, det får gärna vänta ett tag till.

Gårdagen är en dag jag bara vill glömma, jag var så sjukt irriterad (och undra vems fel det kan vara?) Jo, min...Ja.. Hon är inte min syster längre, jag vill inte se henne och inte prata med henne. Jag känner bara för att gå fram och klappa till henne så fort hon visar sig. Efter allt hon har gjort skulle det var en rätt bra sak också. Men nog om det.

Som sagt, det blir lite städning, moster och Tessan kommer, och förhoppningsvis ska vi iväg och handla lite :)
Sen har jag ingen aning om vad som händer, ska kolla om jag och Henke kan köra lite idag igen, vill börja köra själv snart utan att ha han med :D

Men men, nu lär jag sätta igång, puss!








usch.

Förlåt för en dålig uppdatering, men jag har varken haft tid eller lust att blogga. Har knappt suttit vid datorn alls, har bara vart in en snabbis och fixat det viktigaste och kollat upp massooor av nummer... Yippie! (?)
Men nu är en hel del ordnat åt älskling, och nu kan jag inte göra så mycket mer. Men det blev en det bra nyheter idag iaf, och jag fick det jag misstänkte bekräftat. vilket känns väldigt skönt!

Just nu sitter jag bara och verkligen tvingar mig själv att hålla ögonen öppna, sov kanske tre timmar inatt, och har vart vaken sen halv 8 eller någonting.. Har dock vart en rätt så lugn dag, har knappt funnits någonting att göra, och jag har mest kunnat slappa.
Ska snart krypa ner brevid Matte och glo på film eller någonting, är så sjukt sugen på en filmkväll med jordnötsringar och älskling. Har ju slutat käka godis och sådär (visst, jag har fuskat lite och smakat nåt) men jag är väldigt duktig tycker jag! Och läsk har jag inte druckit på bra länge, och jag är faktist inte ett dugg sugen. Det funkar skitbra så länge jag har en juice eller någonting. Bäst av allt är att Matte nästan aldrig dricker läsk heller, så han köper ju inte med nåt sånt hem, det hade nog vart lite svårarde isf.

Men men, nu ska jag hoppa ner i sängen och se om det finns någonting intressant att se på. Puss på er!








Jobb...

Det blev inge karlstad idag. Var iväg och jobbade med Henke ist, så jag tjänade några kronor iaf :D Men vet inte om det var värt det, är så sjukt trött nu! Orkade inte ens hänga med till Adde nu, så jag får ligga hemma i sängen och ruttna ikväll ist. Jessica sa att det inte finns någonting att göra uppe i sunnäs, men det kan jag lova att det finns om man inte är rädd för att ta i! Vi höll på i över tre timmar, och jag hade inte med mig nåt att dricka, och jag hade inte käkat frukost eller någonting, så jag kan lova att jag var helt slut när vi satte oss i bilen och skulle åka hem.
Men jag fick lite plus av Erik iaf tror jag, för han trodde att det var Matte som var med, men jag ställde upp ist.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, sätta mig med en sallad och kolla lite på film eftersom Matte inte är hemma. Funderar på filmkväll med småsyskonen och mami, eftersom Henke åker till Tyskland inatt och inte kommer hem förns imorgon kväll.

Well, nu ska jag ner och fixa sallad och sådär. Puss på er!

Förlåt!

Idag är en såndär funderardag för mig. Jag känner mig rätt ledsen och deppig.. Jag tycker synd om vissa, jag lider med dom.. Som min mamma, min bror, min älskling, pappa..allihop som har det jobbigt och sådär.
Jag vill dessutom passa på att säga förlåt till vissa. Till mamma för att jag är jobbig ibland och håller på, men jag lessnar faktist tillslut jag med.
Och till min älskling, för att jag är som jag är och har gjort det jag har gjort, och för att jag är grinig ibland, men jag försöker iaf att inte låta det gå ut över dig. Men hur som helst så älskar jag dig och jag kommer alltid ställa upp för dig, vad ditt ex än hittar på för jävla idioti.
Vill även säga förlåt till mina syskon som jag knappt pratar med, jag ska bli bättre på att höra av mig, måste bara komma ihåg det när jag får tid!

Men speciellt vill jag tillägna dethär inlägget till min mamma. Tack för att du ställer upp på mig och finns här hela tiden, vet inte hur jag skulle klara vissa saker utan dig. Jag vet att du har det jobbigt, och det förstår jag till hundra procent! Men, om du gör dig av med ett problem så blir du av med hundratals. Så jag förstår inte varför du inte gör någonting åt det, för alla skulle må så mycket bättre av det, och det skulle bli en sån skillnad på allas humör och hur du var, och hur Henke var, och även ungarna och alla runtomkring. Tänk på hur det var förut, hur bra alla hade det och hur mycket vi hittade på hela tiden.. Vill du verkligen ha det som nu? Eller vill du ha det som för nåt år sen när allt var hur bra som helst? Jag saknar den tiden, jag vill ha det som då.. Jag hatar det som har blivit, jag hatar det ***** har gjort med dig, jag hatar hur hon förstör dig.

Jag vill bara avsluta med att säga att jag älskar er, och dom som borde ta åt sig, gör det! För det är ingenting jag säger ofta, men när jag väl gör det så menar jag det.

huvudvärk!

Det känns som mitt huvud ska sprängas. Har haft ont i ett dygn typ. Det går över ibland, men sen smäller det till och så ligger jag där med huvudet under täcket. Har tryckt i mig en ibumetin nu i hopp om att det ska bli bättre.

Ska in till stan sen med mami och handla lite, och så ska vi möta upp Henke och Matte eftersom dom ändå tar den vägen hem från jobbet, så byter vi bara så jag åker med älskling och Henke med mamma :)
Ska köpa hem yoghurt eftersom jag mår illa hela jävla tiden och knappt kan äta någonting. Tror det beror på att jag ska ha min mens snart, mår alltid illa som en jävla gris veckan innan. Det blev lite konstigt efter operationen så jag har haft det så varje månad i över ett år nu. Och det är ingenting att hurra för kan jag lova! :(
Ska börja göra mig iordning nu så vi kan åka någon gång, uppdaterar senare när jag kommer hem!
Puss

Nytt!

Hej på er, sitter inne på lunch just nu. Blev lite sent idag, men det var en jävla massa att göra. Har jävligt ont i huvudet så jag får se om jag skiter i resten av dagen och går och lägger mig..
Tänkte ta och göra om hela bloggen lite senare, är inte nöjd med hur den ser ut just nu.

Nej nu ska jag fanimig kliva ut en stund till och se hur länge jag orkar jobba. Puss!

Regn! =(

Jag hatar den här dagen. Det har regnat som in i helvete, och jag har vart tvungen att klättra omkring på smala jävla gångar och balansera med tejp och papper och shit. Och det var halt kan jag lova! Trodde nästan att jag skulle ramla ner och slå ihjäl mig. Och det var inte bara på ett ställe det var trasigt heller, så det blev en jävla massa klättrande.
Jag kom inte upp på ena stället för jag är för kort, men självklart var ju Henke tvungen att hjälpa mig upp så jag fick krypa omkring där på knä i vattnet och bli helt dyngsur om mina knän.. Jag kanske kunde ha sluppit undan där ju :(
Så om någon säger tejp till mig en enda gång till kan jag lova att jag springer och gömmer mig. och nästa gång det behövs fixas tänker jag sjukskriva mig. Fyfan vilket jävla skitjobb.

Imorgon ska Matte och Henke jobba här, så då kanske jag kan hjälpa dom ist för att bli tvungen att göra massa skit. Det är mycket roligare att jobba med dom, för dom gör saker på sitt eget sätt, lite annorlunda än dom andra som jobbar här. Dessutom kommer dom på roligare saker att göra, ist för att springa runt ute i regnet och hålla på och fixa.
Tänkte faktist ta och städa ur garaget imorgon, det börjar se förjävligt ut där nu så det är dags för det. Men jag förstår inte hur det kan bli så jävla rörigt där, vi är ju knappt där just nu, nu är det bara ute som allt ska göras (Dessvärre)

Men men, nu ska jag mysa ner mig under täcket och hoppas att jag inte blir förkyld. Puss!

Blöt..

fyfan vilken dryg jävla dag det här har vart. Det regnade imorse, och fortsatte bra länge. Var helt dyngsur vid frukosten, och det var inte bättre vid lunch. Ena maskinen pajade imorse ocskå, så frukosten fick vänta, och vi kunde inte fixa det som skulle göras. Så det tog lite längre tid än väntat. Men vid halv tre var vi klara iaf, men nu ska jag fixa massa annat ist. Måste ner och elda så jag kan duscha, luktar inte så jättegott. Måste även tvätta arbetsbrallorna, dom är inte så jättefina just nu. Det är fan fullt med färg på dom, så visste man inte kan jag lova att man inte skulle kunna gissa rätt på vilken färg dom ska vara.

Sitter just nu under täcket och funderar på om jag orkar gå ner eller inte, det är så jävla kallt! Men som tur är har det inte snöat mer iaf. Vill bara att vintern ska gå fort så vi får värme igen..
Men det ska ändå bli jävligt kul med snö, ut och leka på grusvägarna med bilen med Henke och Matte. Snacka om att jag har saknat det! Kommer ihåg när vi åkte på bt-vägen, Matte i viton och Henke i venton (som är min nu :D) Snacka om att det gick fort! (och brett..) haha, I love it!

Well, magen kurrar, ska ta mig en macka och sen ska jag kolla elden. Puss!

Vill bara lägga mig i sängen igen..

Tror ni jag var trött imorse när jag vaknade och skulle ut och jobba eller!? Fyfan, jag har nog aldrig vart så trött i hela mitt liv. Men jag är ändå riktigt pigg nu, men jag kan lova att jag kommer somna gott ikväll iaf.
Men jag måste fixa lite saker och sen ska jag se om jag kan låna pengar av någon, har inga cigg eller nåt..
Tvätta måste jag också göra.. Varför kan inte killarna göra dom tråkiga sakerna ist? Så slipper jag tvätta och fixa allt.

ska ta mig en macka och sen måste jag ner och jobba igen. Ut i kylan... usch..

Ojojoj!

Vilken jävla kväll igår. Hade riktigt roligt, och jag somnade inte förns riktigt sent. Fast det kan iofs bero på att jag mådde illa eftersom det stank SSS i rummet. (Sprit, sex och svett) Inte ett dugg mysigt att somna till.
Jumbo var här också, det var längesen jag träffade den pricken :) Han livar upp stämningen kan jag lova! :D

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska blir klar, köttfärs med ris och sallad och kebabsås. Så underbart gott! Dessutom var jag den första att smaka på Torro (Största tjurjäveln jag någonsin har sett) Det var dock inte lika gott när man visste precis vilket djur det var, men det gick att äta! Helt färskt, inte fryst eller någonting.

Väntar på att Matte ska komma hem också, känner mig som ett barn på julafton, så jag kan  lova att han är efterlängtad :) Det var längesen vi gjorde någonting tillsammans, dom senaste veckorna har båda jobbat, så han har dragit hemifån innan jag har vaknat, och sen kommer han hem runt sex kanske, så blir det mat, och sen är båda så jävla trötta så vi lägger oss och glor på film eller någonting. Fast idag jobbade vi tillsammans, vilket kändes lite annorlunda, men jävligt kul. Han kan rätt mycket, och jag har lärt mig en hel del av han sen vi träffades. Fick lära mig rätt mycket idag med :) Tänker dock inte säga vad, för det är egentligen saker man ska kunna...Haha

Men nu ska jag äta, puss på er!

MAAAT!

Fyfan vad jag älskar att stå i duschen länge, och inte tänka på någonting. Finns det någonting skönare? Dessutom är massageduschen helt underbar, nu när jag har så jävla ont i ryggen.

Hungrig som ett svin är jag också, har käkat en macka idag bara. Jag glömmer bort att äta på dagarna, om inte någon tjatar om mat. Det är lite störande, för sen blir jag skithungrig på kvällen ist. Matte och Henke är iväg och köper pizza (är så jävla less på pizza, vill inte ha :( ) så det får väl duga eftersom jag inte orkar göra någonting. Sov skitdåligt inatt så jag vill bara hoppa ur kläderna och krypa ner under täcket. Men klockan är ju bara halv 6 så jag får nog hålla mig vaken en stund till.

Oj, kom precis på att jag måste plocka av tvbänken för vi ska fixa den idag. Lovade att fixa det innan Matte kom tillbaka, så jag lär stressa på lite med det nu. Puss!

MARINA VILL HA!

Marina vill ha!

Dom här är helt klart det första jag ska köpa när jag får pengar! så jävla snygga!
Jagvillha!

hittade även några tröjor jag vill ha när jag kollade runt lite på internet.

 

 

Jag tycker Maiden tröjan ser så jävla skön ut!


Bambi blir mat!

Fyfan, jag har vart med och styckat ett rådjur. Det var lite äckligt i början, men sen gick det skitbra. Jasmine var riktigt intresserad, hon satt och tittade, och petade, och tillslut satt hon där och tjatade hela tiden; "titta dääär! känn här" Haha, hon är helt otrolig den ungen.
Vi testade en bit, och jävlar vad gott det var. Mycket godare än det vi käkade sist när Kristoffer fixade. Blev så jävla sugen på grillat med potatis, sås och sallad när vi skar bort revbenen. Det såg så underbart gott ut!
Nu blir ni säkert äcklade eller nåt, men det var faktist inte så illa. Killer och katterna blev helt överlyckliga när dom fick det vi inte skulle ha. Killer tog största biten och sprang ut på gräsmattan och katterna fick dela på småbitarna.

Nu ska jag lägga mig och kolla några avsnitt av American dad och sen ska jag sova, godnatt!

Fredag!

Godmorgon :) Hoppas verkligen att ni har sovit lika bra som jag inatt. Somnade nästan direkt när jag la mig, och jag sov så jävla skönt! Är utvilad och på riktigt bra humör just nu, så jag kanske ska ta och göra den där saken till *hemligt* som jag har funderat på :)

Förresten så har jag inte ätit någonting sött på 5 dagar nu, och jag ska hålla det minst en månad till har jag bestämt. Dricker inte läsk, och knappt juice heller. Det bli vitamintabletter och vatten ist =)  Det är dock lite jobbigt eftersom jag verkligen ääälskar godis. menmen, än så länge kan jag hålla mig borta, men jag är rätt sugen kan jag lova!

Nu ska jag gå ner och äta frukost. Puss på er!

Godnatt!



Tänk hur mycket känslor som kan dyka upp bara av att man tittar på den man älskar..Det är helt sjukt ju.Men det finns fan inget bättre. Matte ligger och sover, och som alltid ligger han med ena armen utsträckt.
Min plats :)
så fort han lägger sig på rygg i sömnen lägger han ut ena armen, och när jag lägger mig där lägger han armen om mig. Det spelar ingen roll hur lång tid det tar innan jag läger mig, han väntar alltid. Fast han sover. Det tycker jag är rätt gulligt faktist :)

Det ser så mysigt ut när han ligger där, så jag kan fan inte motstå mer. Ska krypa ner och lägga mig jag med, puss på er!


Tråkigt.

Jag har extremt tråkigt, Matte sover redan och det finns inga bra filmer att se på. Så vad gör man? Jo man sätter sig och bloggar och kollar runt lite på facebook.
Roligt? Inte ett dugg.
Satt och kollade runt lite på tatueringar förresten, hittade en hel del snygga som jag tänkte ändra lite och sådär, dom skulle kunna bli riktigt snygga.
Jag har funderat lite på det där med att bli tatuerare. Och fått värsta paniken. Tänk om jag inte är tillräckligt bra, om jag gör bort mig eller nåt? Fast iofs är det ju bara att köpa en maskin och se vad som händer. Well, då var det problemet löst.

Längtar som fan till jag får pengar, fick panik när vi skulle in till stan. Hade ingenting att ta på mig! Jag vill ha lite nya jeans, och ett par nya mjukis. Linnen har jag så det räcker och blir över, men jag är ändå sugen på ett par jag har hittat. Tjocktröjor har en förmåga att bara försvinna, så det får bli nån ny sån med. Jag funderar på om kanske tvättmaskinen käkar upp dom eller nåt? Haha

Nej, nu ska jag fortsätta med annat. puss på er!

(omgjord bild sen i somras.. Ge mig sommar!)


Marina vill ha sommar!

Det snöar ute nu igen. Snart är det 10 minus ute och man måste dra på sig massor av kläder.
Jag vill ha sommar igen, bara springa runt i linne och kortbrallor, och se Matte i bara short med sin sexiga rygg bar..
Grillkvällar med ett par bärs och gott käk, sena kvällar på stranden och ljusa nätter.

Well, dessvärre måste man vänta bra länge innan det är dags att dra på sig bikini och bada ute igen. Det är det värsta med sverige, kylan! Och mörkret förståss, man blir ju fanimig deprimerad av att det är kolsvart när man slutar jobba.
Tänk om det var så enkelt att man kunde gå i ide under vintern, och vakna när värmen och solen kommer fram igen. Marina vill bli björn :(

Åter till verkligheten.
Sitter och väntar på att älskling ska komma hem, men han och Henke åkte över Karlskoga såklart, och det är en rätt fin omväg.. Aja, ska hitta på någonting att göra. Hade tänkt jogga en stund, men man ser fan inte ett skit, för det finns inga lampor efter vägen här.

Puss på er!

Inget jobb idag..

Orkade verkligen inte kliva upp imorse. Matte vaknade vid halv 8, när jag börjar, och väckte mig. Hade sån jävla huvudvärk och hade absolut ingen lust att gå ut i kylan. Så jag låg helt enkelt kvar i sängen till 10 eller nåt.
kände mig dock lite taskig när jag såg att filip var helt ensam, så jag funderade på att gå ut en sväng iaf, men Jimmy kom så jag slapp.

Hoppas att Matte kom ihåg att ta med pappret till Erik så han får skriva på, tror att jag sa till han imorse, men jag får ta och ringa han och påminna honom. Det kommer förmodligen dröja innan jag får mina pengar eftersom pappret skulle vart inne redan den första, men då kanske jag får alla pengarna på en gång.
Då ska det fanimig bli en shoppingrunda. Det var ett tag sen, så det känns som det börjar bli dags nu. Har hittat flera linnen jag vill ha, och ett par skitsnygga skor! Behöver dessutom hårspännen och lite nytt smink. Går runt osminkad just nu, och det är faktist riktigt skönt. Lite mascara bara, det skulle jag inte kunna leva utan.
Det som är skönast är faktist att Matte föredrar när jag bara har mascara, det ser naturligare ut, och jag är tydligare finare i det. Men lite smink skadar ändå inte! :)

Jag börjar få riktigt långt hår igen märkte jag idag, men jag vill ha lika långt som jag hade för nåt år sen.. Det är bara att vänta alltså..

Men nu ska jag ta en dusch och fixa garderoben lite, puss på er!

..

Har fortfarande inte hör nåt om hur det har gått, sitter här och funderar som fan.. Vet inte vad jag kommer göra en dag...Men han ska få sitt straff oavsett!

Har precis käkat lunch, och ungarna var skitgoa och hjälpte mig städa köket :) Det är bra att ha småsyskon!
Ska snart gå en sväng med dom eftersom dom är så jävla rastlösa. Dom kan inte sitta still mer än 10 sekunder och det ser snart ut som tredje världskriget har vart här.. Så jag vet vad jag har att göra sen igen.

Aja, nu ska jackorna på så ska röra på oss!

Nervöst..

Är barnvakt till Jasmine och Alexia just nu, mamma och dom är på rättegången... Hoppas det går bra bara, och jag slår ihjäl någon om han inte får sitt straff. Det han har gjort är bland det värsta som man kan göra. Är skitnervös också, vet ju inte hur det kommer gå.. Aja, hoppas han får åka in ett bra tag så jag slipper se han.

Städade och möblerade igår, blev skitfint :) Matte kom med massa ideer som var hur bra som helst! Är helnöjd, och jag visste inte att jag hade en pojkvän med känsla för inredning. Det blev helt annorlunda, och sängen vi fick av mamma passade skitbra,den gjorde om hela rummet typ :)
Matte byggde tvbänk också, blev riktigt bra! Nu återstår det bara att se om vi kan hålla det såhär.. haha

Menmen, nu ska jag gå och kolla vad ungarna gör, dom är lite för tysta, och det brukar inte vara nåt positivt.
Puss på er!

:)

Rätt skön morgon det här, vaknade runt halv 10, men har legat kvar i sängen tills nu med Matte. Det var längesen jag låg i sängen till den här tiden, brukar vara uppe riktigt tidigt varje morgon.
Ska ta och städa och fixa idag, jag och Matte fick en dubbelsäng av mamma och Henke, så jag ska möblera om och sådär.

Nu ska jag sätta på kaffe och tönta mig en stund innan jag börjar :) Puss!

Förkyld.

Jag tycker inte om det här längre. Jag hatar att vara ute i kylan hela dagarna, jag har blivit förkyld och har ingen känsel i fingrarna just nu. Det snöar, är slaskigt och det blåser så in i helvete! Ska ut snart igen och jobba, men jag måste vänta till Jimmy är färdig först. Och det är jag jävligt glad för, då kanske jag hinner få tillbaka känseln i fingrarna igen och sådär.
Jag och Jessica fick typ världens överraskning idag, vi skulle gå och kolla hur mycket mat Jimmy hade kört ut, för vi tänkte fylla upp ordentligt, och när vi tittar ner i matgrejen så står det en pytteliten kalv där i. Han har förmodligen tagit sig in innan Jimmy har hällt på mat, och eftersom matsaken är så stor, och kalven var så liten så har han missat att se den. Så det var en jävla tur att vi kollade så att han inte stog kvar tills imorgon.

Nu ska jag ut och jobba igen, tjo!

WTF?

Läste precis igenom en artikel på aftonbladet. Sverige har helt sjuka lagar!


Det som stör mig mest är att han som hjälpte till fick ett års fängelse och ska betala 50.000 i böter, medans gärningsmannen fick villkorlig och ska betala drygt 8000 i skadestånd till kvinnan. Vad fan är dethär? Klart som fan att man gör som han gjorde om man ser att någon blir överfallen? Inte konstigt att många ger fan i att hjälpa till när det händer någonting. Det här är riktigt sjukt, och jag hoppas verkligen att det blir någon jävla ändring.
Annars kommer detta bara leda till att folk tittar åt andra hållet och låtsas att dom inte ser någonting.

träningsvärk!

Jag har så jävla ont i mina ben! Har sprungit eller gått nästan hela tiden på jobbet både igår och idag, och det får jag lida för nu.
Förresten så SNÖAR det ute, JAG VILL INTE HA VINTER! Hade leggins under arbetsbrallorna, dubbla linnen, tjocktröja, jacka och halsduk, och jag höll fan på att frysa ihjäl. I don't like this.
Jag hade ingen lust att kliva upp imorse, jag var helt död, orkade knappt hålla ögonen öppna. Börjar klockan halv 8, men jag var fan inte där förns kvart i. Har iaf funnits saker att göra hela dagen, så jag har inte gått sysslolös.

Nu ska jag gå ner och ta en dusch och sen ska jag ta mig till affären.

En värdelös tisdag.

Denhär dagen har inte vart den bästa, jag är trött och har ont i huvudet, vilket har resulterat i att jag har vart lite smågrinig. Och det har ju knappast hjälp att mamma har vart grinig idag hon också.
Men nog om det. Fick panik när jag kom in idag efter jobbet, fyfan vad jag stank! Efter att ha kollat alla djuren luktar man inte så gott. Så det gick fort in i duschen kan jag lova =)
Har precis vart och handlat och ska ner och elda så Matte kan duscha när han kommer hem, han lär ju lukta precis som jag gjorde. Kanske t.o.m ska hoppa in i duschen med honom? ^^ Haha, det var faktist ett tag sen vi duschade tillsammans.. :(

Men nu ska jag släpa mig ner, puss!


TRÖTT!

Usch, håller på att somna.. ska dra på mig kläder och gå ut, börjar om 5 min.. Det är 0 grader ute och jag hittar inga jävla strumpor. Och gummistövlarna är fulla av vatten, så jag vettefan vad jag ska göra, har inte hittat min andra sko heller så jsg får ta och leta. Rolig morgon dethär.

Nej nu måste jag skynda mig, puss!

tjo

Sitter just nu och tittar när Matte spelar och töntar mig lite på Farmville, ska snart sova men funderar på att ta en dusch innan..tror inte att jag orkar dock, är extremt trött och vill bara hoppa i sängen. Men jag orkar inte ens lyfta på röven och lägga mig, så jävla trött är jag, haha. Jag får sova på datastolen, haha. Tur att den är så jävla skön och att jag har soffan att lägga upp benen i. Det skulle faktist inte vara en så dum ide, men dessvärre vaknar jag flera gånger de nätterna jag inte sover brevid någon. Jag har extrema problem med att sova själv, jag vet inte varför, men det går inte. Men det finns ju inget bättre än att gå och lägga sig brevid den man älskar, right? =)
Kom på att det inte är lång tid kvar tills det är två år för mig och Matte.. Eller, jo, 4 månader kvar då. Men vafan, det kommer förmodligen gå hur fort som helst. Ska försöka fixa nåt mysigt då, eftersom det inte blev nåt speciellt när det var ett år.

Men nu ska jag hoppa ner i sängen, Puss på er





Hittade en bild på när jag var blond och hade långt hår btw,
jag vill ha tillbaka det! :(



Kalla fötter och blöta kläder

Var precis ute med Henke och Matte och fixade in två kalvar åt Erik, och satan vad det är kallt! Dessutom har jag tappat bort ena min sko så jag sprang i tofflor, vilket jag kom fram till att det var en ganska dum ide, eftersom det regnar och är lerigt som fan. Så jag gav upp den saken när jag tappade känseln i fötterna och inte kände att jag trampade på stenar och grejer. Men jag hittade faktist ett par stövlar, och dessutom lyckades jag hitta Mattes jacka (Som jag typ har lånat av han på heltid) så jag slapp springa runt i bara t-shirt.

Nu ska jag kasta av mig de blöta kläderna och sätta på mig en torr tröja och sen får det fanimig bli mat, jag är riktigt hungrig. Puss på er

Kyla.

Sista dagen på lovet.. Fyfan, det har vart så jävla nice att kunna sova lite extra på morgonen. Men imorgon blir det att gå upp klockan 7 och jobba. Det känns såååå bra.. Nej, jag vill ha mer lov, ungefär en månad till eller nåt, haha.
Det börjar bli riktigt kallt ute nu också, och eftersom vi bor i hus så måste vi elda för att få värme. Och oj vad det är mysigt att springa ut tidigt på morgonen och hämta ved för att få upp värmen från ca 14 grader. Det hade vart en sak om det hade vart lite varmare ute, men det är ju nästan minusgrader ute nu. Dessutom ska det tydligen bli snöstorm här i veckan eller hur det var, så jag kan ju lova att det absolut inte kommer vara jag som hämtar ved från och med nu.

Idag ska jag bara ligga och slappa och kanske försöka få Matte att köra in till stan sen så jag kan handla.

Menmen, nu ska jag ner och stoppa i ett par pinnar och sen ska jag käka nåt. Puss på er!

RSS 2.0