Tisdag.

Snacka om att jag har haft en rolig helg, men nu kan jag lova att det är riktigt skönt att vara hemma igen.
Ska åka till filipstad idag och hämta min telefon och grejs, och så ska jag förbi skolan imorgon och lämna in massa papper. Skulle gjort det redan förra veckan, men då glömde jag dom hemma hos mamma, smart som jag är.

Ska börja göra mig iordning så jag hinner med bussarna. Tjo.

Söndag morgon..

Är trött så in i helvete idag, hann precis somna inatt innan Matte ringde, och när jag pratade med han så blev jag ju självklart klarvaken, och bara för det så dog hans batteri. Och när han väl kom hem och kunde ladda telefonen så ringde han inte, så jag satt vaken en bra stund till och väntade, i onödan.


Idag ska vi hem igen, ska sitta på ett jävla tåghelvete i tre timmar. Men vi ska iaf försöka hinna Sonny innan vi åker, och jag hoppas verkligen att vi hinner med det.
Äh, ska packa ihop mina prylar. Hej!

Trött..

Ska snart lägga mig, ska bara kolla biljetter först, ska hem imorgon. Och satan vad jag längtar! Jag älskar att vara hemma hos moster, men idag ville jag faktist bara hem. Jag saknar Matte så in i helvete, jag är van vid att kunna åka hem när jag vill och vara med han, men det är lite jobbigt att sitta på ett tåg i tre timmar när man väl är här och hälsar på, för att säga hej. jag står helt enkelt ut tills imorgon!

Jag måste upp innan halv 10 imorgon, och det känns ju tryggt. Klockan är halv 1 och jag är  van vid att kunna sova hur länge jag vill. Måste dock kolla lite, så vi kommer hem.
Har ställt klockan, så jag hoppas att jag vaknar av den också, men den risken är tyvärr inte så stor. Fan.



Hur gör man för att bli lättväckt?


Hos moster.

Hej, sitter just nu hemma hos moster i tungelsta och tråkar, vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktist.
Hannah kanske skulle dyka upp senare, men det var inte säkert. Får se om jag kanske komma på nåt kul, annars blir det bara att slappa. Har ingen ork till att åka iväg och träffa folk, det är så in i helvete varmt ute och jag är så jävla trött..

Saknar älskling med, vill bara hem och lägga mig i min egen säng och titta på film..
Men men. Jag får göra det bästa av situationen :)

FUCKINGJÄVLA#&!!##%&!#("¤?/!%

Det är ju självklart att det ska börja åska nu också! Har vart skitfint väder hela dagen, och nu när jag väl tänkte ge mig ut en sväng och sticka upp till matte så är det ju självklart att alla molnen kommer på en gång. Och dessutom så regnar det, så det känns inte som det är någon ide alls att ge sig ut. Är det bara åska så kan man ju iaf gå en sväng.

Jag får väl gå ner i tvättstugan igen ist och hämta upp massa kläder, och sen typ...ha tråkigt.

Hoppas mamma och dom kommer snart så jag får sällskap iaf, Kelzo är inte så jätterolig att prata med.

bilder









Dags för årets första dopp?

Jag är så in i helvete sugen på att bada! funderar på att cykla iväg och ta ett dopp, men jag måste städa och sen ska jag upp till älskling en sväng, ska se om han har några småkronor, kom på att jag slängde på han alla mina pengar igår,och jag vill ha glass! Måste bara vänta tills han åker till strömtorp, jag har ingen lust att cykla ända hem till Gunnar, det är en bit..

Äh, på med Atreyu och städa!

Äntligen!

Var och plockade ut internet igår, så nu kan jag äntligen sitta vid datorn hemma med. Snacka om skönt!
Är trött som ett as idag, somnade inte förns halv 4 imorse. Menmen, jag ska upp till affären snart och köpa glass, är riktigt sugen!
sen kanske jag ska upp till Matte en sväng på jobbet, han åkte med Gunnar upp så jag kunde ta cykeln om jag ville. Men jag har fan inte cyklat på hur länge som helst..

Mamma kommer idag också, vi ska till sthlm imorgon, och det är mycket närmare till tåget här, tar kanske 20 minuter att gå. Hon sa först att jag skulle komma till filipstad så vi kunde ta bussen tillsammans, men det tar en timme att åka bussen därifrån, så dom sover här inatt. Och dessutom så får ju henke sällskap i helgen, han stannar kvar här :)

Nu ska jag ut med Kelzo en sväng, han sitter och gnäller vid mina fötter.

Fortfarande hos mamma..

Men eftersom jag ska iväg i helgen så ska jag stanna hemma med älskling hela veckan.
Den här helgen är verkligen någonting att se fram emot, det var rätt så längesen jag var i sthlm och hälsade på, det börjar ju bli dags nu. Och dessutom ska jag träffa moster, utan att hon kan sticka iväg =)

Ska börja packa ihop mina prylar snart och se när bussen går, men jag hinner säkert skriva ett inlägg till innan jag åker, och sen hör ni nog ingenting från mig förns till helgen.

colorful

Alexia sitter och fyller i min tatuering med gult,grönt,rött och blått. Och det kunde nästan blivit snyggt med!
Jag hatar färgglada tatueringar, antingen ska dom vara svarta, eller så ska det vara lite mörkare färger och så få som möjligt.
Enda gången det är lugnt med färg, är om man ska göra nåt hjärta eller nåt sånt, med massa blad och grejer. Fast det skulle aldrig jag få för mig att göra. Vad alla andra har för tatueringar skiter jag fullständigt i, det är deras kroppar, och jag tycker helt enkelt ingenting om det.

Jag vaknade klockan 7 imorse igen, jag drömde att jag slogs, och jag måste ha sparkat in i väggen eller nåt i sömnen, för jag har så in i helvete ont i ena foten. Det kanske var därför jag vaknade.
Tyvärr så var jag även riktigt förbannad när jag vaknade, så jag kunde inte somna om på en gång, och vad gör man då?
Jo, man sätter på sparzanza på telefon och kliver ut en stund. I regnet.

Det funkade.

För varje barn som finns, finns även en vuxen med ansvar.

Jag vill bli barn igen, leva som om ansvar och måsten inte fanns, som att allt man behöver är en självklarhet.
Det är sån skillnad på nu, och då. Innan allt förstördes fanns det en familj, som gjorde saker tillsammans, som brydde sig om varandra och inte snackade en jävla massa skit.
Jag förstår nu varför det förstördes, och när det hände. Men jag märkte det inte då, jag hoppades att det skulle vara bra, att det inte var några problem, och jag levde efter det.
Jag kanske levde i en dröm?

Jag hatar ansvar, jag hatar att jag inte längre är 8 år, och att mitt största problem inte är att jag inte kan stava ordentligt.
Nu har kan jag stava, nu kan jag räkna, nu kan jag engelska, men inte fan är det bättre nu än då.

Jag önskar att den där lilla biten, som verkligen förstörde allt, inte hade dykt upp. Att det bara hade varit ett hopp för alla att dne skulle göra det, men att det hade stannat där. Är det någonting jag skulle göra ogjort, så är det just det. För ingenting har skadat den här familjen så mycket som den har gjort, ingenting har skadat små barn som den har gjort. Ingenting har skadat mig som den har gjort.

Så, varför kan man inte få göra saker på prov, och sen göra om dom saker man är missnöjd med?
Tänk vad underbart det skulle vara. Tänk vad annorlunda allt skulle bli. Tänk vad nöjda alla skulle vara.




Jag tänker för mycket.

Just another fucking day, in my fucking life..

Jag vaknade första gången klockan 07:11 imorse. Vad fan gör man vaken vid den tiden på en lördag?
Jag har faktist inte en aning om vad jag gjorde, jag var för trött för att komma ihåg, jag vet bara att jag var vaken.
Men, jag lyckades faktiskt somna om efter en stund, och det var en jävla tur. Annars hade jag förmodligen gått runt som en Zombie idag, vilket det nästan känns som jag gör ändå.

Förövrigt så fick mamma och dom tillökning igår igen, det var dags för Lugina den här gången. Fyra söta ungar blev det, en silvrig och tre svartvita. I'm in love.


Så, det är alltså lördag idag, igen. Och vad händer? Inte en jävla aning faktist.
Danne får ta och komma hit, jag har tråkigt.

Hemma hos mamma igen!

Skulle egentligen hem idag ju, men jag följde med mamma och dom till brotorp, och sen pratade jag med älskling och han skulle tydligen upp tidigt imorgon och åka hem till Adde och börja med taket, så vi kände båda två att jag lika gärna kunde åka med tillbaka hit och sen komma hem imorgon ist, för då kan jag följa med mamma till banken imorgon och ta mina pengar på en gång ist för att hon ska börja sätta över och krångla. Så nu sitter jag här i Alexias säng och myser med min lilla sötnos =)

Kan lova att den här dagen har vart lagom jobbig, jag hatar sånahär dagar.. Först till karlskoga, helt i onödan. Och sen åkte vi till degerfors och fixade henkes bil och bytte, så nu åker vi den ist. sen åkte vi till brotorp och hämtade posten och stannade där en stund och snackade med kristoffer och Robert. Fick även veta att min älskade Vento står kvar på gården där någonstans, så dom hade inte alls kört ut den i skogen som Erik sa. Så jag ska åka och hämta den någon dag så jag kan göra iordning den.
Den ska bli så in i helvete snygg!

Nu ska jag titta till minibebisen, finns tyvärr bara en kvar av Zapps barn, två till dog under första natten. Och den här har nåt fel på benet, det är typ vikt åt fel håll ser det ut som. Men han verkar inte lida av det iaf, så vi ska ta han till veterinären så fort han blir lite större, och se vad dom kan göra åt det. Vi tänker inte avliva honom iaf, då får dom hellre ta bort benet på han, för gör dom det när han är liten så lär han sig mycket lättare att leva med det, och lär sig springa på tre ben och så.

Avslutar med bilder på sötnosarna! (dom lite större)






Jagvillintehanågonjävlarubrik.

Hej på er!
Sitter och väntar på svar om ifall Olsson kan köra eller inte, måste hämta mina pengar i brotorp, och så måste jag till banken i kristinehamn och ta ut dom..
Kollade med Kalle om han jobbade i brotorp idag, men självklart var han i Kungskogen. Och Kristoffer var redan inne i kristinehamn.. Albin kunde inte heller komma in med det, och jag vet inte hur fan jag ska lösa det, är helt pank just nu. PANIK!

Yippie

Mamma och dom har fått tre nya familjemedlemar nu =) zapp har fått sina ungar nu, fyra stycken. Dessvärre så dog ju ena..Men det är iaf tre söta små saker som andas och verkar må bra.
Lugina ska också få barn hon med, och det känns ju tryggt, haha.

Ska sova strax eftersom jag ska upp rätt tidigt imorgon, ska hem i tid så jag hinner träffa Kevin en stund iaf innan han ska hem till sin mamma igen, han har tjatat en del idag om att jag skulle komma tydligen, sötnosen!
Fast han vill säker bara att Kelzo ska komma hem, han tjatar om han hela tiden, och han ville att han skulle komma hem.. Han är så van vid att han är där när han är hos Matte, men jag har precis upptäckt att han visst fick följa med på bussen (Bra ide att sätta upp hund bland de sakerna man inte får ha på bussen då?) så jag ska börja ta med mig han nästan överallt, han är ju trots allt min lilla prinsessa. (Ja det är en han, men han är som en tjej....)





Och sen kom Marina på att hon skulle kolla annat, hej.

It was not a good idea...

Idiot som jag är, har jag precis gått fram och tillbaka ner till affären, och dom som har sett backen upp till mamma och dom förstår vad jag menar. Det känns som det är hur långt som helst när man går, och jag hatar att gå den vägen. Och det finns inga gångvägar eller någonting heller, så det är ju bara att gå på stora vägen. YIPPIE!

Och jag måste gå den vägen imorgon med, fast då är det bara ner som tur är. Och sen måste jag hit på måndag med, ska hämta mitt paket och så ska jag ner till arbetsförmedligen på tisdag. Går inte jag ner i vikt nu så kommre jag aldrig göra det. jag måste ju gå till station när jag är hemma med, för att komma med tåget, och vi bor på andra delen i degerfors. Det var skitbra förut när matte bodde typ 1 minut från station, man såg den om man klev ut utanför dörren. Jag önskar att vi bodde där nu, jag trivdes verkligen i båda dom lägenheterna han har haft där. Dom var skitmysiga, speciellt första han bodde i. Jag längtar tillbaka dit!

VADIHELVETE!?

Hur fan kan det bara gå två bussar på en lördag? ska ju hem idag, och antingen måste jag gå nu, vilket jag inte kan göra eftersom jag måste ladda min telefon så jag kan visa en smsbiljett, eller så får jag åka halv 8 ikväll, och då är jag framme i kristinehamn 5 över 11. Sen måste jag även ta tåget till degerfors, så jag vill inte ens veta vilken till jag är hemma. Jag har ingen lust att sitta tre timmar i karlstad...

Jag får helt enkelt åka hem imorgon bitti, och sen får jag åka tillbaka på måndag och hoppas på att mitt paket har kommit =)
Sen måste jag fan vara hemma ett par dagar, eftersom jag bara skulle vara här över dagen men har blivit kvar två nätter, och det kommer bli en till.
Snacka om att jag känner mig tasktg mot matte, jag lovade att komma hem senast dagen efter.


Förlåt älskling!

Booooring!

Oj vad mycket kul man kan ha klockan halv 4, när man är mitt i ingenstans.. Det jobbiga är att jag inte är ett dugg trött, eftersom jag har legat och halvsovit i kanske en timme när mamma har suttit brevid med datorn, jag har väntat bra länge på att få låna den!
Men nu äntligen kan jag skriva lite ointressanta saker som ni förmodligen inte ens hälften av er läser. Men det gör ingenting, jag älskar att skriva!

Snacka om att det här har vart en rätt värdelös dag, har inte gjort ett jävla skit faktist..Men imorgon blir det förhoppningsvis lite fart, funderar på om jag ska ringa Danne och säga till han att komma ner till stan och hålla mig sällskap när jag ska hem, eftersom jag måste vänta på det där jävla tåget i kristinehamn. Yey!


PUSS

Daaamp!

Det blev ingenting med att hämta bilen idag heller.. fan! Jag som lovade Matte att komma hem idag..
Fast jag skulle iofs kunna åka hem lite senare och sen möta upp Henke imorgon och följa med han hit. Fast vi får se sen, jag har ont i huvudet som en jävla idiot, och jag har verkligen ingen lust att sitta på en bussjävel då. Men jag ska iaf se om mamma och dom ska ner och handla något eller se om jag kanske kan låna någon krona och handla någonting att dricka, dom har ingenting gott att dricka hemma.

Nej, jag får väl ta och ringa matte och försöka förklara lite fint att jag kanske inte kommer hem idag..

Jävla cptelefon..

Henke har precis köpt en ny telefon för typ 6tusen, och det är fan det värsta jag har vart med om, det går inte att göra någonting. Hela telefonen är helt cp och han kan inte ha några spel eller någonting, det går inte att lägga in några låtar och det går inte att ansluta den till itunes.. Jag blir galen. Vi har suttit i en timma nu och försökt, och jag har fan testat allt.

Jag tänker aldrig någonsin i mitt liv köpa en iphone. Det är en sak som är helt säker.


Jag blir dum i huvudet.

Ojdå..

Det blev visst ingen film igår, jag somnade rätt så fort. Men jag ska försöka se den lite senare ist, tar med den hem sen och kollar med Matte ist :)
Ska försöka få upp Henke snart så vi kan åka någon jävla gång, jag vill inte åka hem klockan 11 ikväll, isf stannarjag kvar här en natt till. Jag är så jävla trött redan nu så vi får se hur länge jag orkar idag.. Blä, jag har absolut ingen lust att göra någonting..
Dessutom börjar jag nog bli sjuk, fryser som en jävla idiot och nyser hela tiden. Fast det kan bero på att mamma och dom har så jävla kallt inne, om man jämnför med hur varmt och skönt det är hemma i lägenheten.

Ska förbi skolan idag med och lämna in papper, så jag får mina pengar någon gång. Det börjar bli lite småjobbigt att låna av mamma hela tiden, fast jag ska iofs iväg och hämta 800 som är mina idag, om vi nu kommer så långt. Jag hatar att ha massa jävla saker att göra hela tiden, jag hinner aldrig med hälften, och dessutom är det alltid massa krångel så fort jag ska göra någonting.


Bajs på den här dagen. Hej.

Allt för min syster.

Jag har riktigt höga förväntningar på den filmen, eftersom boken är så grymt skriven, den är verkligen så man sätter sig in i situationen. Helt klart en av mina favoritböcker, och jag hoppas att filmen är iaf hälften så bra.
Tyvärr är det ju nästan alltid så att böckerna är bättre än filmerna,men jag hoppas verkligen att dom har lyckats med den här. Millenium serien blev ju en stor besvikelse, men det är ju trots allt svenska, och jag är inget stort fan av svenska filmer.

Nu ska jag sätta mig och titta på filmen, ni får höra imorgon vad jag tyckte, och nu säger jag godnatt.

Födelsedagar..

Nu närmar sig den tiden, då ALLA verkar fylla år...alla på en gång.. Det är rätt skönt faktist, då är det bara att sticka iväg en dag och handla åt alla på en gång!
Men jag längtar verkligen till MIN födelsedag..Och jag ska redan få en present i förskott av Thomas, eftersom jag behöver en ny telefon så ska jag få en xperia nåntingnånting..Jag har inte en aning om vilken det är, men det blir skitbra =) Ska dessutom få en annan grej jag inte har en aning om vad det är, men det är förmodligen någonting han skickar med bara för att jävlas, haha.
Men det är faktist nästan tre månader kvar till jag fyller år.. Jävlar vad jag ska festa!
Det känns som det kommer bli en hel del fester i sommar, Danne fyller år, ankaan fyller år, jag fyller år, älskling fyller år.. Jag kan fortsätta en bra stund!
Men jag längtar även till älskling fyller år, har redan valt ut en present åt han, och jag hoppas han blir nöjd!
Annars blir jag arg....tror jag...


Faktiskt..

Nattuggla, fullproppad med godis...

Hallå! Tänkte skriva ett till inlägg innan jag ska sova, men jag kommer säkert hinna med ett till lite senare.. Borde egentligen sova nu, eftersom jag och Henke kanske ska till Degerfors rätt tidigt imorgon, fast jag är faktist inte ett dugg trött.. Tyvärr..
kollar just nu på någon värdelös film som går på tv, jag förstår inte vad den handlar om och den är inte ett dugg intressant. Men det är iaf någonting, ett ljud i bakgrunden :)

Imorgon ska Matte hämta Kevin med, vilket kommer bli riktigt roligt, eftersom jag inte har träffat honom på ett bra tag. Sist träffade jag han utanför affären en stund innan jag skulle åka till mamma och hälsa på.

Förresten så är det liiite störande att det inte finns några bilder på den här datorn, bloggen är så jävla tråkig nu. Och den datorn som är proppad med bilder står i lägenheten, utan tillgång till internet...Värdelöst!

Jag får helt enkelt ta en gullig bild från google som utfyllnad..eller nåt...Eller nej, vi tar en favorit i repris!


Äntligen!

Nu är jag igång igen, sitter med mammas laptop, hon har äntligen skaffat internet!
Väntar på att Matte ska få svar om internet han med, det har inte kommit hem nåt och tre har inte ens hört av sig. Så jag funderar på att köpa tres kontanta bredband ist. Det är fan värt 300 i månaden, jag är så jävla less på att vara utan internet.
Kom precis hem till mamma efter en 2 timmar lång resa. Först tåget till kristinehamn och sen en jäävla buss till filipstad. Dessutom är Kelzo med, och han var lagom dryg att ha med. Men han blev skitglad när han träffade Killer :)
Ska passa på att kolla min mejl och sådär nu när jag väl sitter vid datorn, skriver sen! puss på er!

RSS 2.0