Äckeldag.

Den här dagen har inte vart nåt annat än förjävlig. allting har krånglat och gått åt helvete.
Först hade hundarna rymt igen när jag klev ner och skulle gå ut med dom, men som tur var hade någon plockat upp dom och kom hit med dom.
Sen var det krångel med pengar och grejer, men det löste sig efter en bra stund och 200 telefonsamtal..
Nu ska Matte köra Kalle till karlskoga och grejs, sen till degerfors och sen tillbaka till karlskoga igen, så jag sitter själv med två bråkiga ungar tills inatt någon gång. Känns jätte kul.
Just nu vill jag bara lägga mig under täcket och försvinna.

DESSUTOM så glömde Matte att han hade ciggen i fickan, så han lämnade bara påsen när han var här, men han skulle iaf komma hit med dom innan han åkte till karlskoga. Tur det!

Nej, nu ska jag fortsätta deppa över den här extremt fittiga dagen. Hej.

Trötthet och kyla.

Jag förstår inte, jag somnade vid två inatt kanske, och vaknade vid 11, och ändå är jag trött som fan. Jag brukar kunna sova mindre och vara riktigt pigg.
Fast iofs börjar jag bli sjuk nu också, har ont i halsen och är snorig som fan. Och jag som satt och mobbade matte igår när han lät som han hade strumpor i näsan..Haha

Det är strax dags att gå ut med hundarna och hämta lite små vedbitar så det blir lättare att tända i pannan. Det är inte så jätte varmt inne nu när vi inte eldade någonting igår eftersom vi kom hem vid 11 typ.

Nu ska jag klä på ungarna och gå ut, puss på er!

Tillbaka från en hel dags fixande.

Har vart i karlskoga och inhandlat en jävla massa, bestick, stekpanna, kastrull, köksknivar, saker till badrummet och en jävla massa annat =)
Var där och fixade iordning hur mycket som helst nu också, elen är ju igång så vi passade på nu innan allt annat ska in. I helgen ska möblerna in och sen är det bara att flytta in! frysen är redan halvfull och det är inte mycket mer som behövs.
Passade på att bada jasmine och alexia medans jag och Matte fixade iordning också, och jag kan lova att dom hade kul! Tog ett bad själv också, låg tydligen i en timme t.o.m.

Ska se till att tvätta lite och fixa gardiner och sånt, sen är det skitbra. Hittade skitfina gardiner jag vill ha, men dom var så jävla dyra. Men dom ska köpas endå när jag får pengar!

Nu ska jag lägga mig och titta på pippi med Jasmine så hon somnar!
Puss på er!

Godmorgon =)

Mamma och dom har precis åkt in till stan, och jag och jasmine ska snart ut med hundarna :)
Vaknade redan halv 8 idag av att Danne och Ankan bråkade om nån jävla telefon. Men jag kunde inte somna om så jag fick sätta mig och fixa iordning mamma, vilket är jättebra träning för mig. Hon ville ha svart så hon fick en sotning med lite ljust längst in vid ögat. Och riktigt nöjd blev hon! =) Dock så hade jag velat pilla lite till och fixat, men det fanns ingen tid till det. Hann inte heller ta en bild och visa er, men jag sminkade Alexia lite igår och det kan jag visa ist :)





Det är inte lätt att sminka en 6åring som sitter och vrider på huvudet hela tiden, därav glittret i halva ansiktet, haha.

Nu ska vi ut med hundarna, och sen kanske vi åker till Adde en sväng, puss!

Well..

Idag har jag vart riktigt aktiv, har hämtat in en jävla massa ved, har lekt med barnen, och nu ska jag ner och städa :)
Kevin fyller ju som sagt år, så jag ska bara vänta till Henke och Matte kommer hem, och sen ska jag fixa tårta och grejs. Mami åker imorgon bitti också, så vi får se om jag och Matte tar med Jasmine och Alexia och inhandlar lite nytt till lägenheten, det är dags för det :)
Dessutom kanske vi kör lite mer saker också, vilket skulle vara väldigt skönt att få klart.

Nu tjatar mamma, bäst att springa!

it's a perfect day to smile

Kom precis in med hundarna efter deras morgonpromenad, och jag älskar verlkligen vädret ute just nu. Det är inte så värst kallt och snön ligger riktigt fint på träden. Synd att kameran eller mobilen inte var med.
Men såna är mina regler, morgonpromenaden är min, då ska jag inte ha telefon med. Det är så skönt att bara gå, och inte bli störd av någonting.

Idag händer det nog en del faktist, förhoppningsvis kommer elen igång i lägenheten, och då tänkte jag och Matte köpa dit lite saker och fixa lite.
Och så fyller ju min älskade lillebror 9 år idag, men han ska få ett eget inlägg sen!
Så det blir tårta och presenter, och nästa vecka ska han och jag gå på bio, han vill se Alvin och gänget 2, så det blir hans present från mig, och sen ska vi på donken efter :)
Dessutom åker ju mamma, Henke och Kevin i sthlm imorgon så jag blir hemma med Jasmine och Alexia två dagar, vilket faktist ska bli riktigt skönt. Jag älskar att vara barnvakt, det går att hitta på så mycket kul när man är själv med två små barn. Tänkte ta med dom till lägenheten och elen funkar, och baka lite och få hjälp av dom att göra iordning.
Bilder på lägenheten kommer upp så fort jag har vart där i ljuset, sist var det mörkt så vi fick ha med oss ficklampor och värmeljus..

Men nu blir det frukost och lite tvtittande. Puss!



Jag bjuder på den, haha

Skitcpäckeljobbigafittdag!

Idag är ingen bra dag, som ni kanske märker. Jag är riktigt irriterad, folk säger saker hela tiden men håller inte ett ord. fyfan vad jag hatar det!
Jag är dock inte ett dugg förvånad, för så här blir det ju varje jävla gång.

Strunt samma, var i lägenheten och fixade lite igår, och jag är förvånad över hur mycket köksgrejer Matte har, han är väl för fan kille!?
Nåja, lägenheten är riktigt nice, väldigt mysig och riktigt fin! gröna tapeter i sovrummet dessutom!
Tog ett bad igår när vi ändå var där, och badkaret är helt underbart! Det är kortare än vanligt, men djupare och bredare ist. Badrummet var dock rätt litet. Men men, jag är riktigt nöjd, och det är massor av garderober och skåp och alltihop.

Nej nu ska jag ner och fixa lite och försöka packa. puss på er!

Okej, jag ångrar mig.

Min smartphone är det bästa köp jag har gjort, nu när jag väl fått igång den och faktist kan använda den är den helt underbar. Svenska ord är det ju bara att lägga till i ordlistan och sen är det lugnt, och att menyerna är på engelska gör absolut ingenting.

Såg Avatar igår också, fy helvete vilken jävla underbar film! Det finns ingen film jag har sett som kommer till den nivån, och den är så jävla tufft gjord! Jag vill bli en avatar.
Helt klart min nya favorit film och helt klart sevärd! Både jag och Henke satt helt inne i den och så fort den var slut frågade vi "När kommer tvåan?" i mun på varann.
Haha, jag ska se den igen.

Hp smartphone..

Den får inga bra betyg av mig! Mamma köpte en idag, och jag köpte den av henne. Typ.
Men iaf, den har hängt sig en miljon gånger, den är helt cp och jag kan inte komma in på inställningar?
Har haft den någon timme bara och jag har redan funderat på att kasta den i väggen bra många gånger!
När den väl går igång så är det någonting som krånglar, antingen så kommer jag inte in på menyn, eller så vägrar den gå ut från den. Eller så funkar inte ett skit.

Det finns fan ingenting som är bra med den här telefonen, så vad ni än gör, köp den för fan inte!



JAG SKA FÅ GRÖNA SKOR!!!

Nu är det ju så att jag älskar allt som är grönt, och min kära moster har köpt ett par gröna pumaskor till mig :D
Jag vill ha dom nu! Fast jag får dom inte förns nästa lördag när mami kommer hem från sthlm..

Men iaf.. JAG SKA FÅ GRÖNA SKOR! JAG SKA FÅ GRÖNA SKOR!

"I don't want to die, I just don't want to live"

Don't worry! Jag ska inte dö.

Jag är deprimerad dock. Jag vet inte varför. Mina tankar är inga positiva, och jag villl bara strypa någon. Inte vem som helst dock. Skitsamma.

Hopppas vi kommer iväg till karlstad imorgon, vill verkligen iväg och köpa lite nytt! Dessutom ska jag köpa hem en godispåse så jag har nåt att tugga på medans vi målar i helgen! Jag lär ju inte se Matte nåt eftersom han har Kevin i helgen och hans cpfittäckligaex tycker att det är farligt (!?) för han att vara här. Snälla, det bor tre barn till här som är runt hans ålder. Tror hon själv att vi skulle bo här om det var farligt?
Jag tror hon vill komma åt våran familj, eller förstöra mellan mig och Matte på nåt sätt. Och hon kan ju försöka.

Blää på allt det här. Nu går jag.

thoughts that spins like a bicycle wheel

Jag hatar när jag sätter igång och funderar på saker. Det leder nästan alltid till negativa tankar. Och idag är det just så, jag är negativ. Jag är irriterad. Jag hatar att tänka så här. Jag får för mig saker. Jag kanske har helt fel om vissa saker, jag kanske är blind, dum i huvudet. Tänk om det är så, tänk om mina misstankar stämmer? Vad fan gör jag då!?
Jo det ska jag säga er, jag blir helt cp i huvudet och ser svart. Jag blir galen, och bryr mig inte om varken mig själv eller henne.
Jag förstår inte, varför måste jag få höra såna saker, hur fan kan du ens fundera på att säga nåt sånt?
Det är knappasst någonting jag vill veta, och det är speciellt inte någonting jag vill veta att du tycker. Tro mig, då hade jag frågat.

Men varför skulle jag egentligen bry mig? Det är precis vad du frågar.
Är det så jävla svårt att förstå!? Tänk om jag skulle säga nåt sånt till dig? Du skulle kalla mig dum i huvudet och sen skulle du gå.

Det kanske jag också ska göra? Gå..Skita i allt.. Kanske. Vi får se.

Morning!

Jag har faktist vart uppe sen innan 8 idag, och jag kan lova att ja är trött!
Men det är änndå rätt skönt att kliva upp tidigt, då missar man inte hela dagen.

Fast idag var ingen rolig dag att vakna, det har tydligen läckt vatten från tket i både köket och i mammas sovrum. Så någon lär komma hit och riva golven uppe för att kolla vart det är trasigt. Och det känns ju sådär halvkul?
Som tur är så flyttar vi först imorgon, men det blir såklart problem med det med. Jag och mamma ska till Karlstad och handla och fixa. Vi ska köpa färg och börja måla om så huset kan säljas. Och då kan jag knappat flytta redan imorgon.
Så jag tänkte att jag stannar här i helgen och ser hur det ser ut nu till veckan ist.
Matte kommer förmodligen bli lite smågrinig, men jag har redan sagt till han att jag har lovat mamma att hjälpa dom. Och det håller jag fast vid.
Snacka om att jag kommer ångra mig när det kommer till städningen och själva flyttandet...

Menmen, nu ska jag ner och äta frukost och elda lite så vi slipper frysa ihjäl. Puss på er!

Sötaste Jasmine

jag har för mycket kläder!

Jag blir tokig snart! Det är fanimig kläder överallt. På golvet, i sängen, på bordet, i soffan...Dessutom har jag hur mycket kläder som helst nere i tvättrummet, och i mammas sovrum..Och i köket..
Blää, jag ska fan skänka hälften till mamma. Då slipper jag iaf kolla igenom allt!
Aja, jag måste iaf rensa, för jag vet en del som ska ges bort, och dessutom ska jag lägga klänningarna separat så jag har koll på dom.
Majas klänning ska tillbaka också, och skorna jag lånade på mammas bröllop.

Jag tycker inte om det här...

I am so fucking nervous..

Imorgon hämtas nyckeln, och sen är det bara börja flytta grejer! Jag och mamma ska till IKEA och handla hem massa nytt, till både hene och mig. Dom behöver en hel del till nya kåken också. men vi behöver MASSOR! :S
Jag har iaf hittat både vardagsrumsbord, två soffor, ett litet bod och några fler småprylar nu.

Men det kommer gå på ett par kronor att köpa allt till köket, vi behöver fan allt nytt.

Men nu ska jag ställa mig och rensa kläder.

The day after tomorrow

Matte pratade med Ronny imorse, och på torsdag får vi nycklarna! Måste iväg och fixa kartonger och grejs, och plocka ihop mina grejer. SEn måste jag leka kläder i hela huset.. Det kommer nog ta en stund.
Vi börjar nog flytta saker redan på torsdag tror jag, men vi måste iväg och köpa massa nytt också!
Det känns som det kommer bli en jävla massa stress närmsta dagarna, och jag kan lova att det inte är någonting jag ser fram emot...

never again

Varför i helvete klippte jag lugg igen!? Jag kan lova att jag ångrar mig just nu.
Jag måste leta upp ett jävla hårspänne bara för att inte ha luggen i ögonen. Förut gick det iaf att sätta upp det i tofsen.
Och nu är det så att jag inte har någon koll på mina miljoner hårspännen, för mina småsyskon leker med dem hela tiden och dom hamnar på golvet och i toaletten och i köket, överallt!
Och då är det ju självklart att jag inte hittar nåt nu när jag verkligen behöver ett.

Jag ska ställa mig och göra pizzadeg och jag vill absolut inte ha nå jävla hår i min pizza. Gah!

Om några dagar får jag iaf ha alla mina saker ifred, då kan jag lägga mina saker överallt utan att någon snor dom, om inte matte är sugen på att sminka sig och fixa håret med hårspännen och tofsar förståss? Haha.

It's just a few days left ..

Sen flyttar vi! Satan vad konstigt det kommer kännas..
Jag kommer inte kunna sitta och ta en cigg med mamma och prata mitt i natten, jag kommer inte kunna leka med Jasmine när jag vill.. Fast jag kommer ju vara där rätt ofta. Haha, jag kommer inte kunna vara ifrån alla en hel vecka ens i början.

Jag har hittat världens snyggaste köksbord dessutom, som jag bara måste ha! Ett glasbord. Jag vill ha ett glasbord i vardagsrummet med. Och en svart soffa, och svarta stolar.
Haha, Matte kommer få panik på mig :D Dessutom vill han ha en ny tvbänk, så det kommer inte bli billigt :P
Det enda vi har att ta med oss isf är väl en säng och ett databord. Soffan behåller vi nog inte, men lilla bordet ska jag fan ha med mig!

Det börjar bli dags att packa nu, det är bättre att ha det gjort redan ju.
Jag hatar när allt ska packas i panik och man flyttar dagen efter.

Nej nu ska jag gå ner och gör pannkakor till jasmine och alexia. Puss!

TWO FUCKING YEARS TOGETHER!

Tänk att det är precis två år sen vi blev tillsammans.
Jag älskar dig, massor. Två underbara år har gått, och jag hoppas att jag sitter likadant om 15år och är lika lycklig.

Jag trodde aldrig att jag skulle hitta någon som dig, och jag trodde absolut inte att jag skulle hitta en kille som både var så jävla snygg och hade världens underbaraste personlighet. Jag har verkligen den bästa man kan få.

 


Alla hjärtans dag.

Imorgon blir en riktigt slapp och mysig dag.
Ska bara mysa med Matte och titta på film och sådär.
Det är så jag vill ha det på allahjärtans dag. Men det har fan inte alltid vart så.

Jag har aldrig brytt mig om det förut, det har bara vart en vanlig dag för mig. Men då hade jag ju iofs igen speciell heller. Men nu är det ändring på det! Köpte till och med en grej till Matte, men den fick han redan för någon dag sen.
Well, nu ska jag gå och tvätta ansiktet och sen ska jag elda lite. Det är så helvetes kallt inne!

Godmorgon!

Jelt otroligt nog ät jag uppe i tid idag. Så jobb blir det!
Ska väga massa tjurar och sen halma litte =)

Måste leta upp mina arbetskläder och sen måste jag ut.
Puss!

there's something beautiful in everyone

Har precis ätit klart den underbara måltid min älskade har gjort. Damn,he's good at cooking!
Han kan få mig att äta nästan vad som helst. Han borde fan i mig bli kock!
Dom som har ätit hans mat förstår vad jag menar..

Sitter just nu och bara tar det lugnt med en cigg och skön musik. Är verkligen på toppenhumör!
Har pratat med pappa om körkort och grejer, och det känns jävligt bra. Ska försöka ta mig ner efter flytten och allt. Måste se till att få ordning på allt bara.

Jag har lite ångest över hur jag ska göra med allt bara. Mamma och jag är typ som bästa vänner, och jag kan lova att det kommer bli jobbigt att flytta ifrån henne! Speciellt eftersom vi kommer bo 6 mil ifrån varann.. Men jag har faktist redan brytt mig om att kolla hur bussar och sådär går. Sånt måste jag ju veta!
Jag kan ju inte vara från Jasmine så länge heller! Henne har jag aldrig vart ifrån i mer än en vecka, och jag hoppas att det förblir så. Hon är min lilla ögonsten, och ska absolut inte glömmas bort!


Nothing else matters right now,because I'm so fucking in love

Jag förstår inte.
Jag har vart kär i två år, så jävla kär.

Hur kan jag bli MER kär nu? Jag trodde inte det gick.
Jag kan inte tänka på annat. Jag kan inte bry mig om annat.
Jag saknar dig, jag vill känna dig. Jag vill se dig iaf.

Snart flyttar vi ihop i en tvåa i Degerfors. Snart är det bara vi.
Helt ensamma, varenda kväll. Eller nej, inte ensamma. Kelzo kommer med.
Jag kan inte tänka på annat. Jag längtar. Jag vill.







Jag ska. Nej, vi ska.




Fan, kom hem.

Äntligen...

Jag har inte kunnat logga in på min blogg på hela dagen!?
Tänkte bara försöka en gång till nu, och som tur är funkade det =)

Idag har vart en händelselös dag, har inte jobbat idag heller eftersom jag inte är helt frisk än och absolut inte vill bli sjukare igen!
Så jag har vart inne nästan hela dagen, nån liten sväng med hundarna bara. Har även duschat dom, och jäklar vad söt Kelzo blev. Han är ju rätt långhårig och fluffig och ser tjock ut annars, men nu när han var blöt låg ju håret tätt intill kroppen,  och han såg så liten ut!
Men nu luktar dom gott iaf och ligger och njuter i sängen =)
Ska klä på mig lite och sen är det dags för en promenad.
Puss på er!

Städning suger..

Varför måste just JAG städa för? Vafan, vi kan väl lika gärna skaffa en städkärring..Det ska jag göra nån gång, helt klart.
Tänk vad skönt att aldrig mer behöva städa..I'd love that!

Just nu vill jag bara gå och lägga mig, är fortfarande sjuk, men jag tackar den som uppfann halstabletterna! Tack vare dom kan jag iaf prata.

Snart kommer älskling hem också, jag saknar honom. Han ska inte jobba när jag är sjuk, han ska vara hemma och tycka synd om mig! =(

Haha

Matte är så jävla söt när han är förbannad. just nu ligger han och spelar nåt jävla bilspel, och det går inge bra för han.
Fast det är inte han som är dålig, det är fel på skivan, det blev nåt fel när dom gjorde den. Såklart =)
För det kan ju absolut inte vara så att spelet faktist ska vara så som det är.

Nu ska jag krypa ner under täcket breve honom och se om han kan hålla sig från att le den här gången. Det gick inte så bra nyss, han försökte verkligen men han kan inte ta ut det på mig =) som tur är...

Nej nu säger jag godnatt!

Btw ; älsklings blogg

Matte = nästa storbloggare?

Hahahah, nu är det så att min kära pojkvän ska börja blogga =D
Får se hur det kommer gå...
Ska hjälpa honom sen och fixa till bloggen.

Tänkte även länka honom senare så ni får se vilken sjuk pojkvän jag har =)

Ni kommer absolut lida med mig, om han nu inte får nån knäpp i skallen och faktist skriver nåt snällt om mig.
Som om det kommer hända?

Jaja, nu återstår det bara att vänta på att han kommer hem, tänkte se en film så länge.

Puss på er!

Ensam

mörker,tystnad... Jag verkligen älskar att sitta själv utan en enda lampa tänd.
jag vet, jag är skum.
Mörker tilltalar mig, jag blir lugn. Jag kanske är lite creepy? Mohaha.

Hoppas älskling kommer snart, jag saknar honom! Jag såg på tjejfilm igår och det var massa kärlek och nu vill jag pussas lite.. KOM HEM NU!

Gjorde ett quiz på facebook igår, och undra om inte resultatet stämmer?

"Hur skadad är jag, egentligen...? - Oroväckande skadad
Resultat: Oroväckande skadad
Du är helt klart en skadad person. Personer som Dr. Cox är ett ideal som passar dig, men det enda som känns relativt tillfredställande med honom är när han trycker ned andra människor som gör fel, dvs Människor som du i ditt verkliga liv uppfattar som mindre värda, men... än så länge praktiserar du bara dessa synvinklar genom att låta dem rulla runt i ditt huvud. Du straffar gärna människor hårt ifall du anser att de inte uppfyller dina krav på hur man ska vara. Framtiden bestämmer du själv hur du vill ta tag i, antingen rånar du uteliggaren som frågar efter växel, eller så mördar du..."


Jo ni, ni kanske ska passa er för mig?

Jag tror jag har feber.

100 frågor

1. Hur gammal är du om fem år?
22

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Jasmine

3. Hur lång är du?
För kort

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Mean girls

5. Vem ringde du senast?
Älskling

6. Vem ringde dig senast?
Sonny

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
:( du bara dissar mig på msn. men jag älskar dig ändå<3

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
sms

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda

10. När såg du senast din mamma?
nyss

11. Vilken ögonfärg har du?
ljusblå.

12. När vaknade du i dag?
11 nånting

13. Vilken är din favoritjulsång?
last christmas

14. Vilken är din favoritplats?
Brevis älskling i sängen

15. Vilken plats föredrar du minst?
Stockholm!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Inte en aning.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
That's my secret

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
giraffskämtet! hahah

19. Hur stor är din säng?
Stor?

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Just nu, stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan

22. Hur många kuddar har du i sängen?
4-5 kanske?

23. Hur många landskap har du bott i?
4.

24. Vilka städer har du bott i?
Orkar inte

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
barfota

26. Är du social?
Oftast.

27. Vilken är din favoritglass?
Vanilj med krossad choklad. eller kanske vanilj med jordgubb?

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Fruktsallad

29. Tycker du om kinamat?
Ohja!

30. Tycker du om kaffe?
Ja, men jag dricker det inte så ofta

31. Vad dricker du till frukost?
juice

32. Sover du på någon särskild sida?
innerst

33. Kan du spela poker?
ja

34. Tycker du om att mysa/kela?
I love it!

35. Är du en beroendemänniska?
nej

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Japp

37. Vill du ha barn?
absolut

38. Kan du några andra språk än svenska?
engelska, lite spanska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Japp

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Beror på

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Älskling, mig själv. syskon

42. Äger du dyrbara smycken?
tycker inte om smycken. Men har ett halsband jag fick av Hannah från thailand jag har undangömt för att det inte ska försvinna

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Vänner, tror jag

44. Kan du rulla med tungan?
Mjo?

45. Vem är den roligaste människan du känner?
sonny!

46. Sover du med gosedjur?
Naej, mina syskon snor dom hela tiden :(

47. Vad har du för ringsignal?
Bullet for my valentine - 4 Words

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
ja

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
väggen

50. Flirtar du mycket?
nope

51. Kan du byta olja på bilen?
ja

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
nej

53. Vilken var den senaste boken du läste?
kommer inte ihåg, läser lite för mycket

54. Läser du dagstidningen?
det händer

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
inte just nu

56. Dansar du i bilen?
ohja!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
lyssnar inte på radio

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
matlista

59. När var du i kyrkan senast?
När mamma gifte sig

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
matteläraren i storfors, så jävla grym! och NO läraren i arbrå, så otroligt rolig :D

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
ingen aning

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Borde vart Matte, men jag vet faktist inte :(

63. Vad lyssnar du på just nu?
Killer som vill ha godis

64. Har du varit med i tidningen?
Yes

65. Vad är det konstigaste du ätit?
Jord, sand, myror?

66. Vem såg dig naken senast?
Jag..älskling

67. Vad är det för färg på din tandborste?
rödvit

68. Hur imponerar man på dig?
Var snäll..kanske?

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Älskling

70. Har du någon piercing?
yes

71. Din största vinst?
Älskling

72. Civilstånd?
Typ..sambo?

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
facebook, blogg.se..

74. Är du fåfäng?
absolut inte!

75.  Ångrar du någonting du gjort?
Ja

76. Hur gammal är din pappa?
ingen aning

77. Vilket är ditt drömjobb?
Tatuerare

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Köpa hus och inreda det.

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
hundar, massor av katter, fiskar, kaniner..

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Jag är egentligen blond (bläää), jag älskar rödhåriga, (riktigt rött alltså, inge jävla orange tack) och min dag fungerar inte utan en morgoncigg

81. Svär du ofta?
Det händer ja

82. Sverige när det är som bäst?
Mitt i sommarn

83. Kan du åka slalom?
kanske

84. Vad har du ätit i dag?
lite godis typ..2 päron

85. Vad har du för utbildning?
grundskolan?

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
mina ögon

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Låren

88. Vilken är din bästa egenskap?
Medkänsla och förmåga att lyssna

89. Vilken är din sämsta egenskap?
svartsjuk

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
...nej?

91. Saknar du något?
Ja, massor

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Jag hatar att fylla år, men jag älskar att fira andras födelsedagar!

93. Vad gör dig ledsen?
Svek

94. Vad gör dig glad?
Kärlek, barn

95. Har du varit gift eller förlovad?
nej

96. Vad ska du göra i helgen?
Ingen aning

97. Vad är det knasigaste du gjort?
För mycket?

98. Vad har du för laster?
....

99. Vem är din förebild?
Nikki sixx.

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Hämta ett päron och sätta på bra musik


Godmorgon!

Känns som klockan bara är 7 eller nåt, och det känns som jag har sovit två timmar inatt. Är hur trött som helst, men det är väl lika bra att hålla sig vaken nu.

Idag blir nog en riktigt seg dag. Vill helst bara ligga i sängen och titta på tv eller nåt. Min hals gör fortfarande ont och jag vill inte ens veta hur det låter när jag pratar.
Igår lät det som jag hade supit 5 dagar i streck och stått och skrikit hela tiden..

bild




 


Deep thoughts

Jag har insett att djupa tankar är min grej. Det kanske inte visas här i bloggen, men jag sitter fanimig och funderar på saker hela tiden!
Bäst av allt är nog att spela harpan och fundera, jag kommer alltid fram till massa bra grejer när jag gör det. skumt.
Det är nog för att jag sysselsätter mig själv under tiden. Det är värdelöst att bara ligga och stirra in i väggen. Jag blir så rastlös då.

En sak jag har tänkt rätt mycket på senaste dagarna är faktist kärlek.
varför i helvete blir man kär?
Jag har hört (Jag vet inte om det stämmer?) att attraktion har med lukt att göra? Olika dofter.
du dras till någons doft, typ. Jag tycker det låter skumt, men undra om det kan stämma? Jag älskar Mattes doft, för han har ju en egen doft. jag älskar verkligen när han inte använder någon parfym när vi ska lägga oss, det är så underbart att bara ligga och käna hans doft. Jag har aldrig känns någon eller någonting som doftar så underbart innan.

Skumt.

Bläää!

Varför ser min facebook cp ut men ingen annans!? var inne på både mammas och Kevins nyss, men dom ser normala ut. Jag vill inte ha det nya utseendet!! :(
jag tycker inte om facebook längre. Jävla cpgrej.

facebook

Vafan har dom gjort!? allt ser helt cp ut för mig. Inte för alla andra jag pratar med dock :(
Damp! Dom gjorde det säkert bara för att jävlas med mig..Blä på dom

Drömmar...blir verklighet..?

Jag håller verkligen fast vid att jag ska bli make-up artist. Jag börjar bli riktigt bra dessutom!
Får många tips från Lindas sminkblogg som jag verkligen älskar och kollar varje dag :)
Hittar riktigt mycket snyggt och blir väldigt inspererad. Bäst av allt är att man kan leka med färgerna och göra precis vad som helst, som med tatueringar.
Det är det jag är ute efter, eftersom jag älskar att teckna så passar make-up artist mig :)
Men tatuerare ska jag ändå bli en dag, det lovar jag er!

Tänkte även börja med 'dagens make-up' för att se vad ni läsare tycker, om jag har en chans och sådär :)
Och när jag blivit bättre kanske även jag kan börja med steg-för-steg saker och sådär. Eller?

Nu ska jag upp och lägga in lite filmer på usbn så jag och Matte kan kolla lite film genom 360n :)
Puss på er!


Giraffen

En giraff var ute på ett majsfält på sommaren, och så var det så varmt att det blev popcorn.
Och giraffen trodde det var snö så han frös ihjäl.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH *andas* HAHAHAHAHAHAHAH!!!
så jävla dålig humor! I love it!

(ja, jag har världens sämsta humor)

Mattias

När dina glittrande ögon är allt jag ser,
när dina hjärtslag är allt jag hör,
när du ligger där och bara ler,
när jag tänker att det är det jag lever för,
när mina tankar kretsar endast kring dig,
när jag stannar och stirrar och står helt stum,
när mina ben darrar och nästan viker sig,
när jag inte kan prata och känner mig dum,

säg, är det då mitt hjärta tillhör dig?

Snö!

Haha, jag var bara tvungen att hoppa ut genom köksfönstret imorse, det såg ut som det var ett trappsteg med snö  utanför. Så jag hoppade ut, och nu är jag blöt upp till midjan :D

Har tråkigt som fan, och jag fryser som en idiot.
Hoppas snön försvinner snart, längtar verkligen till sommarn!
Börjar bli sjuk, imorse orkade jag inte ur sängen förns vid 2, väldigt kul..Men det var skönt som fan eftersom jag har vart uppe rätt så tidigt flera dagar nu.
Får pengar imorgon också, snacka om att jag längtar! Vill verkligen ha en jacka jag hittade nu i veckan, så jävla snygg!

åter till verkligheten

Sitter just nu och lyssnar på musik och väntar på att Matte ska svara på msn, vilket verkar ta tuuuusen år!
han sitter säkert och runkar med jumbo =)

vill egentligen sova, men jag är sjukt övertrött så jag kan inte.
Hoppas det blir bättre om en stund, för jag ska faktist upp tidigt imorgon :)

Hoppas jag får mina pengar imorgon också, skulle få dom senast på fredag. Det är iaf 1700 extra.
inte så mycket för vissa, men för mig som lever på studiebidraget är det tillräckligt för. Funderar på att bjuda älskling på bio eller nåt, men jag ska ju köpa en ny jacka och lite nya kläder också.
behöver dessutom lite mer penslar och grejs!
Testade en coverall grej med, men jag kommer inte ihåg vilket märke.. Men fy satan vad bra den var! funkade prefekt vid ögonen, för jag har en förmåga att alltid bli blå när jag sover dåligt. Vilket är ganska ofta?
Ska nog ta en sväng med hundarna innan jag hoppar i säng, men jag vet inte. Det var inte så längesen jag var ut med dem faktist.

Aja, nu ska jag sätta mig och tönta mig lite! Puss på er

yääää!

Jag är så jävla grym.
Jag är helt enkelt bäst.

Jag har hittat ett trumsett jag vill ha. Jag är kääär!
Och snart är jag världens snyggaste och bästa trummis.
Alla kommer älska mig, tills jag får alla tjejer att bli lebbar, då kommer alla killarna hata mig och ge mig massor av pengar för att jag ska lägga av för att dom inte ska behöva bli bögar.
Jag ska spela i världens mest kända band och jag kommer ha världens snyggaste pojkvän. (det har jag redan, så jag behöver inte byta)
Jag kommer bli rik, riktgti rik. Och sen kommer jag dö lycklig.

...

jag vet inte hur det är längre, om jag betyder någonting för dig eller inte.
Jag vet ingenting, och jag vet inte om jag vill veta det heller.
För vem vet vad du egentligen har att säga? Det känns som det värsta,men jag vet inte.
Du verkar inte bry dig, du är inte samma person.
Precis som förut. Varför blir det såhär? Det har hänt förut, och det känns som jag bara blir utnyttjad.
Det går bra när du behöver mig, när du behöver en vän. Men sen vet jag faktist inte.
Tyvärr.

Jag behöver få veta vad som egentligen händer.
Jag behöver få veta vad jag betyder. om du nu bryr dig.

värdelös uppdatering

sorry! Har vart upptagen hela helgen och dagarna efter det.
Nu är jag iaf tillbaka, och jag har egentligen rätt mycket att berätta. Men det orkar jag faktist inte, för idag är jag sjuk.
Ska nog hoppa i säng snart, och bara tycka synd om mig själv.
Har en del att fundera på, tyvärr.

Ni kanske får höra någon dag!

RSS 2.0