sorry!

blev inget bloggande igår, åkte iväg vid 9 på morgonen, och var borta en bra stund. Sen när jag kommit hem och sådär så skulle Matte till gullspång. Så jag tänkte vara snäll och följa med, men det kan jag lova att jag ångrar!
Henke hade glömt att tanka, men det skulle finnas soppa så vi kom dit iaf och så skulle vi tanka där.. Yeah, right.
Dessutom är det så här att några km på den vägen är typ helt öde,finns inte ett hus någonstans. Men det åker rätt mycket bilar där.
Så där står vi med soppatorsk och inte en enda jävel stannar!? Jävla fittor.
Men Matte ringde Adde och tillslut kom han, snäll som han är :)

Så vi kom hem typ vid 7 eller nåt, och redan då ville jag bara gå och lägga mig. Fyfan vilken jävla skitdag det var igår.

hoppas att idag blir bättre, och förhoppningsvis får jag mina pengar :)
Ska ner och kolla posten snart, måste ändå ta en lite längre promenad med Killer och Kelzo.
Det kommer bli skönt när vi flyttar, 16 hektar tomt.. Så det är bara att släppa hundarna lösa och vandra på. ingen kan säga någonting :)

Sista idag

Jag är hur trött som helst, och jag ska upp tidigt imorgon med. Jag har ingen lust!
Måste dock på möte imorgon, och sen ska jag iväg och handla ytterligare lite nya saker.
Uppdaterade som sagt sminklådan idag, och har provat nya färgerna på både mig själv och min syster.
Och jag blev faktist riktigt nöjd!

Bäst av allt är ju att jag funderade på att bli tatuerare, så jag har ju det där i mig med att rita snygga grejjer, så tänk er vad jag kommer kunna göra om ett tag med penslarna!
Jag har skissat upp ett mönster som jag gärna skulle vilja testa att göra en sminkning av. Hoppas min kära syster ställer upp som försökskanin igen!
Hon blev dock riktigt nöjd och har börjat tjata om att jag ska kliva upp en timme tidigare någon morgon och sminka henne?
Haha, det lät ju verkligen som någonting jag skulle göra bara sådär..
Men det låter ju rätt lovande eftersom jag bara blir mer och mer sugen på att bli make-up artist.
Jag förstår inte var fan jag har fått den iden från, jag har aldrig någonsin brytt mig om smink tidigare. Varför i helvete kommer det nu för?


Aja, nu säger jag godnatt!

ansiktsmask och bra musik.

Sitter just nu med en ansiktsmask och känner mig jääättesnygg. var i karlskoga och handlade lite igen :) Blev ingenting speciellt dock, lite smink och sådär.
Får nog pengar på fredag igen, hoppas jag. Annars blir det på måndag, och det känns som en jävla evighet..
Måste uppdatera garderoben lite. Har typ ingenting att ha på mig.
Jag hatar kläder, när jag flyttar hemifrån ska jag aldrig ha på mig kläder hemma. Eller jo, när det kommer folk hem till oss så tänker jag inte gå runt naken. Men om jag är hemma själv eller om det bara är jag och Matte hemma tänker jag inte ha kläder på mig. (få inga ideer nu jomba)

Nej nu ska jag gå och tvätta ansiktet och smörja och sådär! Puss på er

Tillbaka från kristinehamn

köpte ett par riktigt läckra skor, men jag orkar verkligen inte ta några bilder så ni får se imorgon :)
Är riktigt nöjd, och jag behövde ju verkligen nya skor!

Blev även en ansiktsmask, nya trosor, en ögonfransböjare och ett par strumpor.
Måste dock in till stan imorgon igen för jag hann inte med apoteket..

Sitter just nu och kollar lite på facebook och lyssnar på musik, ska snart krypa ner hos Matte som redan sover. Hoppas jag inte väcker honom bara, han var inte på så jättebra humör.Och det förstår jag med allt som händer just nu.
gah, jag blir tokig. En viss person förstör honom, förstör hela hans liv. Jävla f*tta.

Musik,en spegel och en Marina

Vad sägs om den kombinationen? jag älskar spegeln, spegeln älskar mig. Nej, nu låter jag som en fjortis...
skitsamma, ska göra mig iordning strax, Matte och Henke kommer snart, och förhoppningsvis drar vi på en gång! är riktigt sugen på att handla lite nytt. Även om jag inte behövet nåt speciellt just nu så är det ju ändå rätt kul att köpa lite nya saker, right?
Ska kolla om jag får mina skor idag också, annars får jag fanimig damp! Skulle ha fått dem för en vecka sen. Minst.

Jag tror våran katt är på smällen igen. Hon är stor som ett hus, och har blivit riktigt mysig. Fan.

Nu är det bäst att jag börjar, sitter osminkad i en tröja bara. Hej

Dream Theater - Panic attack

En cigg i munnen, hörlurar med Panic attack på högsta volym.. Jag vet inte om jag skulle kunna njuta mer av livet än jag gör just nu?
Aaaah, Jag kan inte få nog. Älskar trummorna!



Hej!

Hann inte skriva mer igår, var till degerfors med Matte och skulle kolla lägenhet, men snubben dök aldrig upp?
Sen åkte vi till svärmor och var där en stund innan Kevin skulle hem till sin mamma, och när vi väl lämnat åkte vi till karlskoga och hämtade ett släp och handlade lite. Blev bara nytt balsam,en roll-on och lite gott till kvällen.
Blev dock ingen myskväll igår, vi somnade hur fort som helst och varken jag eller Matte ville ha chips, haha.

Ska iväg och handla sen igen när Matte och Henke kommer hem. Fast det kommer ju ta ett tag...
Har vart duktigt idag och vart ut och jobbat, Filip var själv här så jag tyckte att jag kunde hjälpa honom lite. Och precis när vi skulle börja så kom ju Jimmy såklart! Så jag gick in eftersom jag inte har någon jacka, Ankan hade snott den till skolan idag igen.
Så det måste jag kolla efter idag, måste verkligen ha en ny jacka.
Vet inte vad med jag ska köpa, finns typ ingenting jag behöver just nu. Men när jag får pengar nästa gång ska jag iväg och köpa ett par nya tröjor :)

Aja, ska kolla efter ett par grejer, puss på er!

Kärleksförklaring..?

Tänkte lite på Matte, och fick sån lust att skriva nåt fint om/till han här på bloggen. Men min hand är typ halvfrusen och jag orkar inte skriva, så jag tänkte direkt på en låt jag kan förklara med ist..



trööööött...!

hej på er! kom hem från kristinehamn för inte så längesen, var där med älskling och handlade lite och plockade upp Danne :) Matte sitter just nu borta hos Adde och knapparna på telefonen glöder snart av allt skrivande. usch vad det är drygt att inte få krypa ner breve han inatt heller. Men imorgon kan jag lova att jag ska ligga så nära honom att han får panik! =D

Idag har vart en underbar dag förresten! Har äntligen träffat Kev igen, och det var riktigt mysigt. han har blivit riktigt stor nu! Och han satt och sa att han ville bo hos Matte, och han ville att jag också skulle bo med dom :) Gullunge!
Pratade faktist med Matte om lägenhet idag, och vi funderar på att kolla i Kristinehamn lite senare. Han vill inte bo i Karlskoga eller Filipstad, och jag är inte så jättesugen på Degerfors längre.. kom på att det är jättemysigt att vara där ett par dagar, men jag tröttnar så fort! Så, förhoppningsvis blir det Kristinehamn, för det hade ingen av oss någonting emot.


Nu säger jag godnatt!

Hoppas ni sover gott inatt allihop, hoppas jag somnar snart så jag får sova ett par timmar iaf innan Matte kommer hit med Musse och Kev, vet inte riktigt vilken tid han skulle komma, men jag antar att det blir innan 12 iaf. vilket betyder att han kommer väcka mig innan 12, och det betyder att det inte blir någon sovmorgon för mig.  JIPPIE?

Jag skulle verkligen behöva sova ut ordentligt, somnar alltid hur sent som helst, och jag har vart uppe väldigt tidigt en del dagar den här veckan, dock inte dom dagarna Matte har jobbat hemma. Det blir lixom att vi ligger och drar oss lite för länge och myser, och så somnar båda om. Och sen blir det bara bajs av alltihop.
Vi är bra på att passa tider :)

Jaja, jag ska sluta tjata. Vill bara säga en sak innan jag hoppar i säng;
Jagsaknardigälsklingochjaghoppasdukommerfortsåjagfårmysameddignärjagvaknar!
Älskar dig Mattias.

yeeey!

Imorgonbitti någongång kommer Matte hit och ska jobba, och han har med sig Musse :D Oj vad jag ska ha kul med den pricken! kevin är också med förståss, och det ska bli kul att träffa honom nu när det är tre månader sen sist, om inte mer :(
Han kommer säkert inte ens ihåg mig, och det skulle kännas lite smått värdelöst eftersom jag är låtsasmamma till han eller vad man ska säga...Hmm.. Låtsasmamma...det känns lite underligt faktist, har aldrig känt mig som en sådan.. och har ändå vart det i snart två år? skumt..Jag har aldrig sett mig själv som det, det är mer...ja, han är Mattes barn helt enkelt.
jag vill inte gå in och ta någon mammaroll där faktist, för jag skulle själv inte vilja att någon annan skulle försöka vara mamma till mitt barn. Det skulle kännas så sjukt, för det skulle ju vara MITT barn, och Mattes. Då ska ingen annan komma in och bestämma och ha sig?

Bara för att

Jag kom på en grej, jag har ju inte berättat att jag har färgat håret! (för det har jag inte va?)
väldigt intressant va? Från röd/brunt till mörkbrunt! Det är mycket snyggare än innan, och jag är helnöjd :)

Det här är en fruktansvärt onödig dag. Jag har inte gjort ett skit, bara suttit och tyckt synd om mig själv, för det är faktist synd om mig. Jag vill inte bli sjuk! Dessutom är min söta lilla vovve hur tråkig som helst, och vill bara ligga i sängen och stirra. Kul? inte ett dugg. Vill ta en långpromenad med honom, men jag tror faktist inte ens att han skulle orka ur sängen just nu.


Mamma funderar på att tvinga med mig till sthlm snart också, till moster.
Visst skulle det vara kul att träffa henne och alla andra, och kanske Tessans lilla bebis?
Men VAFAN, stockholm!? kom igen, jag hatar det stället mer än allt på denna jord. Stress, panik, stress, panik.
Nejtack, jag föredrar faktist det här stället, vad det nu ska kallas? Räknas kristinehamn som en stad? Det borde det inte göra. Eller jo, kanske.
Äsch, jag vill flytta till Degerfors, efter att ha tillbringat väldigt mycket tid där med min älskling (eftersom han bodde där, och snart gör det igen) så har jag verkligen fastnat för det. bolaget finns, det finns mataffärer, klädaffärer, massooor av pizzerior med goda sallader, och även massa annat skit. Allt man behöver finns. Och det är nära till Karlskoga, ett till ställe som jag verkligen tycker om. Men jag är aldrig där längre. Vilket är synd.

jag vill flytta till Karlskoga, jag ska kolla med Matte om han vill flytta dit med mig. Det tror jag inte, men det är värt ett försök.

Nu är det här långt, så jag skiter i att skriva mer. Det är bara ännu ett onödigt inlägg ändå.

Nananana

sitter och funderar på en del saker. varför i helvete måste alla människor vara så "perfekta"? Alla ska spela duktiga, sköta sig perfekt, se bra ut heeeela tiden och allt sådär? som att en normal människa skulle sova med smink, fixat hår och finaste kläderna man äger?
Yeah, right.
Vet vissa tjejer som inte kan öppna dörren när dom inte har smink eller har gjort sig iordning, varför? kan man verkligen vara så jävla utseendefixerad?
Jag går gärna runt utan smink, i tofs och i sköna kläder, om jag inte har någonting speciellt att göra. Varför förstöra huden i ansiktet med allt jävla smink bara för att man inte vågar vara sig själv?

Jag ger upp. Alla är störda.

Rubrik?

Usch, håller just nu på och rensar halva rummet. Letar efter en grej, men den finns fanimig ingenstans!
Vet att jag hade den i förrgår, men har ingen aning om vart jag gjorde av den. Den brukar stå vid spegeln, men inte idag.
Är helt inne i American dad igen också, förstår inte hur jag kan tycka att det är så sjukt kul? Håller på att skratta ihjäl mig under vissa avsnitt. Så jävla dålig humor!
Är förkyld också, vilket känns oerhört sexigt, låter som jag har slime uppkört i näsan. Mums?

Nej jag ska nog hoppa i säng och hoppas på att bli bättre, vi ska ju iväg och hämta Kev imorgon och så ska vi till svärmor :) Dvs om jag orkar upp så tidigt,är lagom trött!

wiie

Jag kan nog helt säkert säga att jag är förmodligen världens största tönt.
Rock band säger jag bara! Snacka om att jag har suttit och töntat mig med det. och snart är jag fanimig bäst på trummor! Okej, inte bäst då kanske...Men bra, mycket bra! Haha, kom just på att jag inte har uppdaterat på ett tag också.. fan.. Jag som lovade mig själv att bli bättre på det. Det gick inte :(
Dessutom har jag inte lyckats sluta röka än heller, vilket känns lite värdelöst.
Men jag har iaf inte köpt ett enda ciggpaket själv! Antingen har jag rökt med Matte, mamma, eller så har mamma köpt. Fast jag röker inte så mycket längre.

Jaja, hej!

Blää..

Jag är så jävla trött. Redan. Det är lördag och klockan är inte ens halv 10. Och jag håller på att somna!? hjälp. Var i stan idag, träffade morfar och så :) Fick 500 spänn av han, när jag frågade om jag kunde låna. Tack! :D Det räddade min dag kan jag lova. Köpte hårnålar, och sitter just nu och är jäääättesnygg (?) i håret. Har satt upp det så jag kommer ha lockigt hår imorgon. Love it! Måste dra, puss!

Sorry!

Dålig uppdatering, igen. Men nu är jag tillbaka, och har ärligt talat ingenting intressant att berätta.
Eller jo, jag har fått funderingar på att bli makeup-artist.  Får se hur det blir med den saken!
Har ingen aning om var jag fick den iden ifrån? Men ja, jag vill alltså bli det. Även fast jag inte gillar smink!? Det är nåt fel på mig, jag har typ fått tjejsjukan eller nåt.
Hur som helst så ska jag kolla upp lite gymnasium och sådär, efter två år på IV har jag tröttnat. Förra året missade jag ju att söka, eftersom jag hade fullt upp med annat, och jag skippade ju hotell & restaurang i karlstad för att inte flytta från Matte. Vilket kanske var en dum ide? Vi hade ju fortfarande kunna träffats. *Dumma mig*

Nu ska det iaf bli av, ska bara komma på vad fan jag ska söka till? Egentligen har jag det riktigt bra med praktiken och det som det är nu, men det är väl lika bra att plugga nu när man har chansen.

Aja, nu ska jag ut! Puss på er

HAHA !

När han verkar blyg - Ta han på kuken
När han springer bort från dig - Skrik fjolla efter honom
När han tar sitt huvud nära ditt - Rapa honom i ansiktet
När han bråkar & slår dig - Ta fram ditt knogjärn och knäck hans näsa
När han är tyst - Peta honom i ögat
När han ignorerar dig - Smsa med hans lillebror
När han försöker sticka iväg - Fäll honom
När du ser honom när han är som värst - Spy
När han skriker på dig - Spotta han i munnen
När du ser honom gå - Släng närmsta hårda grej i skallen på honom
När han är rädd - kalla honom bög
När han ser ut som att något är fel - Bry dig inte
När han håller din hand - Tryck in naglarna i hans handflata
När han säger att han fryser - Gå hem till värmen
När han går iväg med ett långt avstånd - Ge honom en spark i ryggen
När han flirtar med dig - Låtsas somna
När det är bara du & han i ett rum - Gå därifrån

Kan du sluta någon jävla gång!

Jag är så jävla less på en viss J. kan du inte bara ge fan i att försöka en massa? Du kommer inte få det du är ute efter, det kommer aldrig bli som du hoppas. Du ändrar dig hela tiden, du ljuger och snackar skit. Du är dum i huvudet.
Du borde söka hjälp för dina fel i huvudet, för vem vet vad du hittar på nästa gång? Du är skadlig, för både dig själv, ditt barn och din omgivning.

Idiot.

Sova..

Det är någonting jag skulle vilja göra nu. Men jag kan inte somna! Matte sover redan, det har han gjort en bra stund. Och det är inte direkt jättekul att försöka titta på film när någon snarkar så högt att grannen får ont i huvudet ?

Så jag tänkte att jag sätter mig och bloggar lite ist :) Kanske blir lite tröttare då och somnar när jag lägger mig =)

Idag har jag gjort...i stort sett ingenting. Har haft så jävla ont i höften så jag har velat slå ihjäl någon. Inte bra.
Imorgon ska vi iväg och titta på hus, ska vara i filipstad vid halv 10 eller vad det var :) Det passar mig utmärkt, jag älskar Filipstad! ^.^  Det är inte stort eller så, but I love it!
Huset däremot är stort, riktigt stort, massor av rum :) Dessutom har Matte kollat lägenheter så vi får se hur allt blir nu..


Godmorgon!

Idag lyckades jag faktist vara uppe vid nio redan! Har suttit och glott lite på tv och ska ut strax. Eftersom jag har vart ut på kvällarna och fixat senaste dagarna så känner jag att jag är värd en slapp morgon.
Missade ju dock jobbet igår, men det tar jag igen idag :)

Finns inte så mycket att göra idag, men någonting kan man ju alltid hitta på.
Sitter och försöker få tag i Danne just nu, jag måste prata med Foppa för att Danne ska få ta med sig mitt nya busskort och grejer.

Pratade med polisen nyss också, om ett bråk i Mars!? Någon Tina har tydligen ljugit ihop värsta historien om att jag har slagit ut tänder på henne och knäat henne och massa sjuka saker? Det enda jag gjorde var att ta tag i henne och fråga vad fan hon höll på med..

Smärta..

Jag har en bula i skallen, och det gör ont så jag håller på att bli tokig! Skumt..
Vanligtvis när jag får bulor brukar dom inte göra ont efter 4 dagar? aja..

Idag har jag och Matte vart duktiga, vi har städat både köket och hallen :) Eller okejdå, Matte har städat hallen. Men köket har vi städat bådatvå :)
Imorgon SKA jag upp och jobba, jag skiter i hur trött jag är. Men som det känns just nu så kommer jag nog sova innan 10, jag är så jävla trött!

Dessutom orkar jag inte skriva mer nu, hej.

Dumma mig!

Glömde ju helt bort! Min kusin fick världens sötaste bebis igår! GRATTIS! :D
Har bara sett kort på han, men jag hoppas verkligen att jag får se han i verkligheten snart!! =D

Och ännu en gång; GRATTIS! :D

Måndag.

Det gick som det gick imorse.. Halv 12 vaknade jag av att mamma stog och skrek nåt till mig.
Får hoppas att det går lite bättre imorgon bara. Måste prata med Erik om att få pappret för december ifyllt så jag får pengar någon gång också, har inte en krona på fickan just nu..

Håller ju på att sluta röka också, och det går som det går.. Har faktist bara rökt 1½cigg idag, så lite stolt är jag :)
Är dock hur röksugen som helst, blir tokig snart! Men jag tänkte försöka hålla mig en stund till iaf, och inte röka så mycket sen när jag väl tänder en cigg. Om Matte nu delar med sig av sina..

Well, det återstår att se.

Puss

nu säger jag godnatt!

Ska äta någonting och sen hoppa i säng och titta lite på film innan jag ska sova.
Det är lika bra att sova tidigt så jag kommer upp imorgon, börjar ju jobba redan halv 8 på morgonen..Det kan bli intressant! Vet inte när jag var uppe innan 11 senast.

Aja, puss på er!

Lugnt och skönt? MY ASS

Fyfan vad jag hatar när mamma och dom kommer hem.. Det är så skönt när dom är iväg en hel dag, lugnt och tyst, precis som jag vill ha det en söndag!

Tänk vad skönt det skulle vara att bara ligga i sängen hela dagen.

Det kommer jag dock inte kunna göra på ett tag, eftersom jag börjar jobba imorgon igen.. Det är ingenting jag ser fram emot, och jag hatar att jag påminner mig själv om det hela tiden.

Från en sak till en annan; det kommer bli mycket mer bilder i bloggen snart, skojigt va? Jag tycker den ser så trist och torr ut just nu..

Marina goes överlycklig!

Snacka om att jag blev överlycklig nu, pratade med mamma i telefon och funderade på hur vi skulle lösa allt med hundarna.. Och så hör jag en hund som skäller utanför, men det lät inte som grannens fjantiga lilla sak, så jag gick och öppnade dörren. Och in rusar två snömoln! Kelzo har is i hela pälsen och killer har skrapat sönder pungen, stackarn.
Men nu är dom mätta och nöjda och ligger och sover i min säng :)
Mys!

Helvete!

Hundarna har ju dragit, och en surgubbe som bor här borta har hotat med att skjuta hundarna om han ser dom lösa igen, och nu har polisen ringt och sagt att någon ar sett dom i skottlanda.. Och tydligen så blöder en av dom riktigt rejält.
Och Matte sitter fast i degerfors med en bil som inte startar, och mamma och dom är i kristinehamn..Känns ju bra..
Måste kolla med Jimmy om han kan köra.. Hoppas!

Trååk...

 

Vad ska man göra en söndag som denna?

 

saknar min älskling, vill krypa ner med han och kolla en film eller någonting..

Orkar inte göra någonting.

 

Smärta i ryggen. smärta i magen. Smärta i benen..

 

YEY!


Jippie..




Hundarna är borta igen, bara för att min cpsyster inte kan stänga dörren efter sig när hon går ut..
Hur svårt är det egentligen att stänga en dörr?!


äntligen!

Pillat med bloggen halva natten, och nu är jag faktist riktigt nöjd, ska bara fixa lite i menyn och sådär, sen är jag nöjd! nu ser man iaf vad det står...
Det är konstigt, jag har haft massa grejer på min blogg, jag har haft olika färger och jag har haft fasta bakgrunder..Men när han är vit och enkel är jag nöjd..haha

Jag hoppas ni har sovit lika bra som jag inatt, ville verkligen inte vakna. Men idag kommer älskling hem, så jag lär ju sova ännu bättre inatt :)
satte på en film igårkväll, och jag hann inte ens se tre minuter innan jag snarka.. Fyfan vad skönt!
Imorgon är det dags att jobba igen, så halv 8 ska jag vara ute, vilket inte är någonting jag direkt ser fram emot.

Nu ska jag fixa lite annat och sen ska jag elda och göra mat till Kevin! Puss på er

Lördag!

Godmorgon allihop, sovit gott? Jag har! har nog aldrig sovit så skönt förut, och jag är hur pigg och glad som helst! :)
Funderar på att ta en promenad med Kelzo till affären, är lite småsugen på lakrits. Jag är dock inte så säker på om jag verkligen vill det, det är ca -23 grader ute.. Men vi får se, har ingen lust att sitta inne hela dagen!
Blev lite irriterad när jag satte mig vid min brors dator och kollade in bloggen, den ser ju helt annorlunda ut, och texten är ju hur stor som helst! Får ta och ändra på det senare.

Jag har bestämt mig för att sluta röka också, ska inte köpa ett enda paket till. (Kommer förmodligen ta någon av Matte eller mamma bara för att inte bli galen)
Har även bestämt att jag ska spara alla pengarna jag får nu, och sen tänkte jag dra utomlands i sommar! Någon som har nåt tips på ett mysigt ställe?
Är rätt sugen på att dra till Miami med favoritJohan, men han har ju inte hört av sig och sagt om det blir nåt i år..
Förra året blev det inget, blev flytt och massa saker.. Men jag hoppas verkligen på i sommar!
JOHAN HÖR AV DIG! :(

Nej nu ska jag fortsätta med mitt, och sen blir det ändring på bloggen! Puss på er

Blää..

Jag får damp snart, har suttit och tankat hem en jävla massa program och grejer, bara för att Matte är så smart att han skaffar lösenord på datorn på fyllan.. Hoppas verkligen att det funkar nu, det blev nåt fel så jag måste tanka hem samma program igen. Hoppas bara att det inte är nåt krångligt jävla lösenord då OPHcrack inte hittar såna.. Det känns som jag har testat allt nu. Tänker bara testa en annan sak om det inte funkar nu, sen lägger jag ner. Det är han som har fixat lösenordet, då får han fanimig ta bort det själv också.
Händer inte så mycket just nu, glor runt lite på nätet och läser en jävla massa bloggar medans jag väntar. Ska snart ner och äta någonting, har inte ätit nåt på hela dagen. Men konstigt nog är jag faktist inte hungrig.. Men jag måste väl käka någonting. Annars vet jag någon som blir arg på mig :(

Hörs sen! Puss

Godmorgon!

Hoppas ni är lite piggare än vad jag är! Har sovit rätt skönt, men alltför lite. Skulle gärna sova ett par timmar till, men det får vänta till ikväll så jag lyckas med rutiner nu när skolan börjar snart igen.. Önskar att lovet kunde vara mycket längre, det finns ju inget bättre än att ligga och dra sig i sängen tills man verkligen orkar gå upp, och jag är ju så värdelös på att passa tider! Det är någonting jag ska jobba på, och jag har lovat mig själv att jag ska bli bättre på det.  Vi får ju se hur det går..

Nu ska jag pilla lite på Mattes dator och ta bort det där jävla löseordet han skaffade på fyllan och inte kommer ihåg.. Klantskalle..

Sorry!

Hallo! Det har vart riktigt usel uppdatering senaste veckan, och jag skäms över det! Har inte haft varken tid eller lust att sitta vid datorn..Men nu har jag flera timmar på mig, så jag kan ju skriva ett suuperlångt inlägg för att ta igen förra veckan? Haha, nejdå. Det skulle nog varken jag själv eller ni orka med.

Men men, just nu sitter jag bara och slappar, ska nog in till stan lite senare, och så får vi se om Sonny dyker upp idag! Hoppas verkligen det, har inte träffat honom på hur länge som helst! Kan det vara nästan ett år sen?
Det är inte bara jag som längtar, Jasmine, Alexia och Kevin är som galna! Dom tjatar hål i huvudet på mig, för dom har fått för sig att jag vet när han kommer. Men han kommer bara dyka upp har han sagt. Henke är den enda som vet, för han ska väl hämta honom antar jag. Well, vi får se när han försvinner en timme och sen kommer tillbaka med Sonny i bilen.


Förresten, hade ni kul på nyår? Det kan jag lova att det hade jag! Men jag klarade mig från att vara allt för bakis dagen efter, som tur var. Matte däremot var fan full i över ett dygn, vilket blev lite smådrygt när man satt nykter brevid honom. Och jag blev så jävla förbannad på honom en sväng, men det tänker jag inte skriva om här.

Nej nu orkar jag faktist inte skriva mer, puss på er!

RSS 2.0