Tönteri

Hej på er! Sitter just nu och spelar lite Rockband, Matte har äntligen köpt tvåan igen.. Förstår inte varför han var tvungen att bryta den förra skivan på mitten?
Men eftersom jag inte får spela trummor längre för att jag har blivit typ lika bra som han så får jag sitta och spela gitarr, vilket inte är lika roligt..sjunga har jag tröttnat på för längesen, det finns ju inga roliga låtar på tvåan..


Var och hämtade paketet förut idag också, och jag är skitnöjd!


Den är skitsnygg på, men det tänker jag dock inte visa här i bloggen...Synd va?

Det var ett par trosor till också, men dom har jag redan på mig. Riktigt sköna, och så jävla snygga!


Nu  ska jag ta och hoppa in i duschen och fixa lite.

Ny vecka!

Godmorgon allihopa! Hoppas ni är lika pigga och glada som jag är, har sovit som en kung hela natten. Jag märkte inte ens när Matte klättrade över mig och la sig igår, kan lova att jag var riktigt trött!
Nu är det iaf en ny vecka och snart även nyår. Hoppas det blir en lugn vecka och att det blir riktigt kul på nyår!
Nu i veckan blir det förhoppningsvis julbord hemma hos Adde och Gina, jag och Matte var tydligen bjudna någon gång i mellandagarna, men jag har inte hört någonting mer om det.. Vi får se vad som händer.
Ska dessutom iväg och kolla lite nya kläder till nyår, har hittat en riktigt fin klänning som jag vill ha, men vet inte riktigt om den passar till nyår.
Ska dessutom iväg och hämta ett paket snart, äntligen!

Nu ska jag göra mig iordning och käka lite.

Hemma igen

Kom precis hem från stan och sitter just nu och funderar på vad fan jag ska käka idag.. Är inte ett dugg sugen på någonting, och jag har ont i halsen så jag kan knappt svälja. Funderar på att blanda ihop lite saker och göra en soppa eller någonting.
Blev inga speciella inköp idag eftersom jag inte har fått mina pengar än, men en bok blev det iaf som jag har vart sugen på ett tag. Hoppas bara att den lever upp till mina förväntningar!
Så ikväll ska jag mysa ner mig under täcket och inte avbryta läsandet förns jag är klar! (Eller när jag somnar, haha)

Ska tvätta lite och hoppa in i duschen först bara, så vi får se om jag uppdaterar någonting mer senare!


New Moon.

Sitter och glor på New moon, igen. Jävlar vad bra den är! Och det går inte att beskriva hur jävla snygg Jacob är i den! Men Edward är också riktigt het, man han är mer förtrollande snygg på nåt sätt..Vet inte hur jag ska beskriva det riktigt, haha. Sitter typ och dreglar igenom hela filmen :)

Så otroligt snygg!

Längtar verkligen tills nästa kommer ut, den slutade så man verkligen måste se nästa..


lördag...

Har gjort om bloggen, och nu är jag faktist riktigt nöjd! Kanske skulle fixa lite med texten på inläggen, men det orkar jag inte göra just nu. Är hur trött som helst och vill bara lägga mig och sova. Vet att det är lördag, men vafan.. Inte för att det spelar någon roll nu eftersom det är lov, men lördagar är ju ändå speciellla, right?
Har ingenting att göra just nu, ska gå ut med hundarna en liten sväng innan jag lägger mig och tittar på tv, annars kommer väl Kelzo och gnäller inatt tills jag vaknar. Han brukar ligga och putta med nosen på mina fötter om han vill ut, och han ger sig inte förns jag har klivit ur sängen. Det är rätt sött när man tänker efter, men när han väl gör det är det så jag vill sparka ut honom och låsa dörren. Nej, jag bjuder på en bild, och sen ska jag dra på mig skorna och jacka.

 






GAH!

Jag har inte kunnat publicera någonting på över en vecka! Jävla blogg.. Tar och publicerar det som fanns i utkastet eftersom jag har skrivit men det inte har funkat.

Nåja, nu funkar det så jag får väl ta och skriva lite medans jag kan.
Julafton var helt underbar, fick inte så mycket i julklapp, men jag gav bort rätt mycket, vilket är det enda jag bryr mig om. Men jag fick en riktigt fin julklapp, som är både från mamma och Matte kan man säga...

I love it!

Vågar dock inte ta ut den ur förpackningen, för Matte har en förmåga att välta allt när han dricker, och den där vill jag ha kvar.
Fick dessutom en ny plattång, en bh, parfym, och lite småsaker. Väntar även på ett paket som kommer hem på måndag förhoppningsvis.

Sexigt va?

 


19 dec. (från utkast)

Hej på er! Hade en både bra och dålig dag igår.. Kunde inte rikitigt bestämma mig för hur den var, så jag antar att den inte var så illa ändå? Var iväg och köpte massor av julklappar, har två stycken till Matte nu, men jag kan lova att dom kostade...har knappt några pengar kvar, och jag måste handla åt Kevin, Henke, och Ankan också. Hur fan ska jag lyckas med det? Vet inte vad jag ska köpa till någon av dem, Kevin har blivit så jävla kräsen och ingenting duger år han. Henke vet inte vad han vill ha, vilket gör det ännu svårare för mig att veta vad jag ska köpa. Ankan vet jag inte ens om jag vill köpa någonting åt egentligen, det blir bara för att det inte ska bli nåt tjafs på jul.

Kelzo och Killer har vart på äventyr förresten, dom drog iväg klockan 11 i torsdags, och polisen hämtade dom i Bäckhammar (!?) igårkväll. Dom har blivit riktigt bortskämda kan jag säga iaf, dom fick duscha igår, och polisen ville inte sära på dem så ist för att dom skulle få sova i burar så fick dom sova på filtar i deras lunchrum! Och när Henke och Matte var och hämtade dom så hade ena polisen sagt att han kommer sakna Killer, för han blir ju bästa vän med den som klappar honom, så han hade vart skitgo mot polisen, och dom hade gått på promenader och grejer. Så nästa gång dom är borta antar jag att dom bara vill bli extremt bortskämda.. Men nu kan jag lova att löplinorna åker på, och jag ska skriva namn och nummer i halsbanden! (Har skjutit upp det hela tiden för jag har haft annat att göra..)

Nu ska jag göra mig iordning och åka till Karlskoga och köpa mer julklappar, ska dessutom köpa ett nytt halsband till Killer och så ska jag kolla efter någonting till Henke..


kyla!

Det är hur kallt som helst ute! Höll på att frysa ihjäl förut när jag skulle hjälpa Jasmine bara.
Ska snart iväg till stan och möta upp Henke och Matte, ska handla lite julklappar, om jag hittar nåt skoj. Vill köpa massa nya kläder till Matte, men jag har knappt några pengar kvar. Får hitta på någonting annat så länge, och köpa nåt snyggt när jag får pengar nästa gång.
Sitter just nu halvt iordninggjord, ska bara dra på mig andra kläder sen när vi ska åka. Fryser så in i helvete, fast det är över 20 grader inne. Vet inte om jag börjar bli sjuk igen, eller om jag bara är känslig.
Kommer inte på så extremt mycket att skriva om, och jag sitter vid fel dator just nu också så jag har inte en enda bild att lägga in.. precis som vanligt. Kommer alltid på bloggen vid fel dator, så ikväll sätter jag mig vid den andra och lägger in lite bilder!


Massor av snö!

Äntligen! Det snöar hur mycket som helst, och det är vitt överallt! :D Jag har verkligen längtat, och imorgon kan jag lova att jag ska dränka Danne i snön.
Det känns nästan som att jag skulle vilja gå ut och rulla mig i snön just nu, det är säkert 25 grader inne, och jag håller på att svettas ihjäl i bara t-shirt.. Det är sjukt, antingen är det för varmt, eller så är det för kallt. Varför kan det inte hålla sig på en bra nivå för?
Men Matte tycker nog att det är lite skönt, stackarn har åkt på feber, igen! Han var frisk i typ.. tre dagar? Och ändå ska han åka och jobba imorgon, vilket jag tycker är rätt dumt. Fast det beror ju iofs på, har han lika hög feber som nu så släpper jag inte iväg han, då låser jag in han i sovrummet och ställer för någonting. :)
Har kommit på att jag oftast bara skriver i bloggen på nätterna, men det beror ju på att jag inte har tid till att blogga hela tiden, det finns ju trots allt annat att göra än att sitta vid datorn hela dagarna?

Var ute på en långpromenad med Kelzo igår, gick nästan en mil, och det var så jävla skönt! Gick lite i skogen och det verkade han tycka var riktigt skönt. Tog lite bilder, men dom har jag inte på den här datorn, och jag orkar absolut inte lägga in dem just nu heller. Jag börjar faktiskt bli väldigt trött, så jag ska ta en nattcigg och gå och lägga mig nu.
Puss på er!

:')


Ska hoppa i säng strax, är så trött så det är helt otroligt.. Men jag vill inte lägga mig i en stor tom säng, jag hatar det. Jag klarar ju inte av att sova själv som de flesta vet, för det har jag klagat över tidigare. Jag vaknar alltid tusen gånger och sover skitdåligt.


Men just nu känns det inte så illa ändå, har fått fler supergulliga mess från Matte..Vilket gör att jag saknar honom ännu mer iofs.. Men nu är jag så trött så jag knappt orkar hålla ögonen öppna, så jag säger godnatt :)






12 dagar kvar!

Satan vad jag längtar till julafton! Det är helt otroligt, så här mycket brukar jag inte längta. Men det är nog bara för att det känns som den här julen kommer bli den bästa på länge.
Ska iväg och köpa julklappar på fredag tänkte jag, men jag har ångrat mig om det jag tänkte köpa till Matte. Ska köpa en annan sak ist :) Och jag är riktigt nyfiken på vad han kommer hitta på till mig.. Han kommer på lite annorlunda presenter, men som är riktigt bra att ha! I love it!
Vill hämta en julgran snart också, för julstämninen börjar verkligen bli på topp nu! Det luktar lussekatter i hela huset, och julstjärnorna är framme och allt. Vill dock ha lite glöggdoft och en gran med massa paket under.
Haha, jag är precis som en 5åring när det gäller jul, blir precis lika ivrig som Jasmine. Fast skillnaden mellan henne och mig är att hon bara ska ha och ska ha, jag föredrar att ge. Jag vill bara ha en julklapp eller två, hellre att ungarna får fler isf :) Men jag vill gärna ge bort både 3 och 12 julkappar till alla jag känner. Har dock inte råd, om det inte gäller tuggummin. Vilket kanske inte skulle vara så jättekul att få?

Men men, sitter just nu och babblar lite med Ankan och Danne, ska snart hoppa i säng och sakna min älskling.
Puss på er!





@sängen

Ligger just nu i sängen och tar en cigg. Orkar inte sitta vid datorn idag heller,så jag skriver på telefonen idag igen. Men det har blivit nåt fel så det tar 1000 år för datorn att förstå att den ska ansluta till internet. Den vägrar hitta bredbandet verkar det som. I hate it! Har hänt en jävla massa idag,och jag är så jävla less på en viss person. Han är totalt jävla superdum i huvudet. Men tack vare matte så står jag ut :) skulle åkt in till stan,men det dök upp vissa funderingar om en sak,så det blev aldrig av. Vilket kanske var en rätt positiv sak ändå,för jag har ingen aning om vad som hade hänt om vi hade åkt.. Mår fortfarande inge bra heller,har ont överallt och mår illa som fan. Det var ingen bra idé att käka pizza heller, jag förstår inte varför alla vill äta det hela tiden? Börjar dock tröttna på att alltid käka sallad därifrån också så.. Men nu ska jag återgå till filmen, puss på er! :)

Sjuk

Hej på er. Ledsen för en dålig uppdatering! Ligger i sängen och är inne på telefon och skriver. Orkar inte göra någonting och jag mår illa som en gris. Väntar just nu på att matte ska komma hem med soppa åt mig,vågar fan inte äta någonting annat. Har ont i magen som fan också,har ju såklart min mens också,och det blir ju inte bättre av det. Har inte orkat sitta vid datorn alls senaste dagarna,idag har jag knappt orkat resa mig ur sängen. Får hoppas att jag blir bättre snart bara och slipper ligga här. Börjar bli väldigt långtråkigt. Hoppas jag kan jobba imorgon,men jag tror fan inte det. Men jag har ingen feber just nu iaf vilket är positivt. Matte låg med nästan 40 grader igår,och han började babbla helt osammanhängande och om riktigt sjuka saker. Undra om han blir så varje gång han blir sjuk.. Han har faktiskt inte vart så sjuk under tiden vi har vart tillsammans,och det är ju nästan två år nu.. Nej nu ska jag fortsätta titta på film och tycka synd om mig själv. Puss på er!

Flickan som lekte med elden.

 



Någon som har sett den? Funderar på den, vissa säger att den suger, andra säger att den är skitbra. Jag har läst boken, och jag älskar den! Dock så brukar ju filmerna bli sämre när man har läst. Men jag hoppas verkligen på den, och eftersom boken är så sjukt bra så kan jag tänka mig att om man gör på rätt sätt kan filmen bli hur bra som helst!
Ska även ta och köpa hem tredje boken, är riktigt sugen på den. Hoppas verkligen att den är lika bra som tvåan. (flickan som lekte med elden)
Men dessvärre så brukar ju alltid tredje boken i en serie suga. I hate it!






6 December..

Nu är det bara 18 dagar kvar! Fyfan, jag längtar ihjäl mig!
uppdateringen har vart riktigt dålig senaste dagarna, men jag har inte suttit vid datorn alls typ.
Veckan har tillbringats hemma bara, har jobbat och sen har jag och Jasmine bakat och fixat till jul. Idag blir det lussebullar som ska göras, och dessutom ska jag göra munkar till Kevin eftersom han har vart rätt snäll den här veckan. Och han äter inte lussekatter så han ska också få någonting.
Vill ha hem en julgran någongång också! Det är när man har en sån det verkligen känns som jul. Solen och bristen på snö förstör ju dock julkänslan lite..Det är riktigt fint väder ute och jag kan slå vad om att det är mer än 6+ ute iaf.. jävla skit värme, nu när man väl vill ha snö så kommer det ingen..

Det är dags för julklappshandel snart också, men jag har ju inte fått mina pengar än! Jag skulle ha fått dom för över en vecka sen enligt Foppa, men dom har fortfarande inte kommit. Har jag inte fått in dom på kontot på imorgon blir jag riktigt förbannad. Han skulle fixa in dom på mitt konto i måndags redan så jag skulle få dom i veckan. Men icke.

Jag har redan hittat en julklapp till Matte, som jag tror att han kommer älska. Kan dock inte skriva vad, för då finns det en chans att det kommer fram till honom.


Nu blir det en långpromenad med Kelzo och sen ska jag ta en dusch. Puss!





RSS 2.0