220610

Värdelös dag, har tråkigt som fan och måste vänta tills ankaan kommer med pengar innan jag ens kan gå ner till affärn och köpa mat. Jippie!

Har vart upp och handlat cigg iaf, John fick följa med som sällskap. Och tror ni inte på fan att vi möter R***** på vägen tillbaka? John blir helt galen och ska gå tillbaka efter honom men jag lyckades stoppa det. 
Jag förstår inte att dom låter han gå fritt ute? Såna som han ska sitta inspärrade resten av livet förfan!

Nej, skitsamma. Ska se om jag kanske kan få skjuts ner till affären sen när ankaan och dom kommer,är så jävla trött och orkar knappt sitta upp. Men jag måste iväg och handla!
Jag kan inte skriva mer nu, mitt tgbord har dampat sönder, måste fan slå på mellanslagstagenten för att den ska funka, så fatta vilket helvete det har vart att skriva det här..

GAAH!

Jag hatar mig själv. Jag är dum i huvudet.
Jag hatar det här, allt är cp.
Jag hatar allt just nu. Nästan iaf.

Jag blir irriterad, och sen ångrar jag mig och blir irriterad på mig själv istället, och då blir jag bara ännu mer irriterad och det blir bara ännu värre.

Jag önskar att jag var en kille. Det skulle vara sååå mycket bättre.


Äh, godnatt.

Och förresten, grattis älskling, vilken rolig dag det har vart.

Yäää.

Jag har inte haft någon lust att blogga alls senaste tiden. Det känns som det var skit länge sen sist, men jag såg nu att det bara är två veckor sen. Jag är sämst på att hålla koll på tiden.

På fredag fyller Matte år, och vi vet väl alla vad det betyder? vavava? PARTY! (I hope so..:S)
Jag har redan köpt en cpdyr present till han som jag egentligen inte har råd med, men som jag var tvungen att köpa ändå. Och då är det väl självklart att den har hamnat på golvet på nåt jävla sätt, och någon har trampat på den. Jag hoppas verkligen att den är hel fortfarande! Men jag vill inte öppna och kolla, det känns lite fel.. Den ska ju lixom vara oöppnad när han får den, annars är det ju ingen ide?
Jag älskar födelsedagar för övrigt, inte mina egna, men andras. Jag älskar tårtor, såklart! Och att ge bort saker, jag blir så glad när jag ser folk använda saker som dom fått av MIG, dom måste väl nästan tänka på mig lite då typ?

Nu ska jag lägga mig och stirra upp i taket och önska att imorgon var idag, för nu har Matte fått för sig att han ska sova hos Adde inatt, och det betyder att jag får sova själv i våran stora jävla dubbelsäng. Jag hatar't.


Ojdå...

Jag har heelt glömt bort bloggen! Woops..

Ska till mamma idag igen, måste tydligen till arbetsförmedlingen. YEY! men jag hinner iaf med halv 4 bussen tillbaka, så jag slipper vänta hur länge som helst i karlstad idag med, fast jag hade sån jävla tur igår. Hann med ett tidigare tåg så jag slapp vänta i en och en halv timma.
Måste förbi skolan också, men jag orkar fan inte gå upp dit, och jag hinner inte ens det om jag ska hinna dit innan 3. Vet inte hur jag ska göra.. Kanske möter upp danne sen när jag åker hem och ger han papperna, så får han lämna in dom. Det blir enklast så =)

RSS 2.0