Woohoo!

Yää, har äntligen lånat internet igen! Och jävlar vad tråkig min blogg lär vara när det är en uppdatering i veckan typ..
Men jag kan inte göra så mycket åt det, ska skaffa internet snart, men inte just nu.

En sak är säker, jag tänker aldrig mer åka buss mellan degerfors och filipstad, gjorde det i söndags, och fick vänta i nästan en timme i kristinehamn, skitkul! Men jag hade iaf Danne som var snäll och höll mig sällskap.

Kattungarna har blivit hur stora som helst nu förresten, dom är så söta! Och dom har säkert växt mer nu när jag har vart i degerfors. Jag vill dit igen! Men jag har iaf Mio i lägenheten nu, han verkar trivas rätt bra, men jag funderar på om jag inte ska ha honom i filipstad ändå, det är lättare för honom att springa ute där. Men han verkar mest vilja ligga i mitt knä och sova faktist, han har följt efter mig vart jag än har gått nu, och han satt och tittade på när jag badade imorse, haha.

Nu ska jag göra nåt annat, har faktist ingen lust att sitta vid datorn när det är så fint väder ute! Puss på er!
.

Yäää!

Har äntligen lånat internet av John, så jävla skönt att sitta vid datorn igen. Det var ett bra tag sen!
Har hänt hur mycket som helst sen sist, är helt klara i brotorp nu, måste bara köra bort min bil. Och hämta mio förståss, men Matte skulle dit imorgon så han får ta med honom då.
Lägenheten är hur fin som helst nu när vi har gjort iordning allting, det enda som fattas är gardiner, haha :P
varken jag eller matte tycker om gardiner, men det är ju en sak som man borde ha, så vi får väl ta och köpa det.
Fast jag har faktist ett par som vi skulle kunna sätta upp så länge, men det är ingen brådska.

Och jag älskar att snön är borta nu och solen värmer ordentligt! Kelzo ligger ute på balkongen i solen hela dagarna och myser, och jag är inte sen att följa efter. Snart åker linnet på och sen är det bara att lägga sig och sola!

Nu ska jag kolla massa andra saker innan jag måste lämna tillbaka internet, kanske skriver en rad senare =)
Puss på er!

RSS 2.0