...

Hallo, sitter halvdöd och bara önskar att jag kunde gå och lägga mig igen. Jag är så trött så det är sjukt!
Värdelös kväll igår, men jag hade visst fått pengar tydligen, vilket var jävligt passande! Men jag har bara 150 spänn kvar... Jag är inte direkt världens bästa på att spara pengar. Men jag kommer få några hundra till snart när jag har lämnat in närvarolappen till skolan, har dock tappat bort dem så jag får väl ta mig till skolan på måndag eller be Danne fixa fram några. Han är jättebra att ha, han tar med sig saker härifrån till skolan, och han tar med sig saker hit. Dessvärre lånar han mitt busskort hela tiden så jag tar mig ingenstans ist, haha :)

Menmen, älskling är iväg och jobbar så jag ska krypa ner under täcket en stund till.

Marina

HELVETE!

Fuck, no money today. Störande, då kan jag inte köpa nåt snyggt tills ikväll.. Men Henke fick lön idag så jag ska kolla om jag kan låna någon krona av han.. Fast iofs ska jag ha 150 spänn av han. YEY! Jag kanske kan köpa en halv halloweendräkt iaf..Haha.

Nu kommer han, så nu ska jag byta kläder snabbt och göra någonting åt mig hår, (Jag hann inte duscha imorse)

Uppdaterar senare när jag kommer hem. Tjo!

Halloween

Är uppe tidigt idag. Är trött som ett as, men jag kan inte somna om. Och jag är så röksugen! Måste dock vänta till mamma vaknar, jag har inga cigg kvar.

Jag är rätt sugen på att dra ut ikväll, det händer ju en hel del.. Ska dessutom klä ut mig hade jag tänkt, men jag har ingen aning om till vad. Funderat en del på djävul, men det skulle även vara ballt eftersom jag har lärt mig göra vampyrbett,tack vare Lindas blogg som ni kan besöka här.

Hennes blogg är riktigt bra, och hon är så otroligt grym på smink!

Men nu ska jag ta och kolla om mina pengar har kommit, bjuder på en bild innan jag säger hej.






Marina


Ny blogg...ännu en gång

Kände för att skaffa en ny blogg, är så trött på bloggproffs.se! Helt värdelöst ju. Menmen, tillbaka till gamla kära blogg.se, lite bättre, mycket snyggare.

Jag hittade mina knähöga stövlar idag! Så jävla snygga. Ska bara hitta ett tillfälle att använda dem..
Det händer inte så ofta längre att jag drar iväg och festar längre, p.g.a två anledningar.
1. Det finns inga roliga människor häromkring, alla är jävla cpfjortisar.
2. Jag har tröttnat på det. Vad är nöjet med att göra samma sak om och om och om igen? Det händer alltid samma sak, man blir full, börjar tjafsa med någon, det slutar med storbråk och kvällen är förstörd. Jag förstår inte varför alla ska hålla på på fyllan? Kan inte folk bara ta och ge fan i mig och låta mig dricka mina bärs och ha kul? Inte då, det ska alltid bli bråk, och folk vet precis hur de ska reta upp mig.
Well, nog om detta, jag ska käka.

RSS 2.0