home sweet home

Drar iväg till filipstad igen, får se om jag följer med tillbaka hit eller om jag stannar där. Och om jag kanske åker till degerfors ikväll igen.
Jag har ingen aning om vad fan som händer, jag föjer bara med i strömmen och håller med om vad folk säger just nu, angående flytten. Allt blir bra,bara vi blir klara någon gång.

Blir lite smått irriterad också, ska ju sälja min smartphone, och så var det någon som skrev och frågade om papper och sånt, och jag sa att jag kan rota fram det om han vill ha den. Men sen fick jag ett mail nu ; "jag köper den för 700 eftersom det inte finns några papper på den"
WTF? Jag skrev ju förfan att jag kan rota fram dom om han är intresserad av att köpa den, jag sa inte ett skit om att det inte finns några papper?
Gah, vad sägs om att läsa innan man svarar..

Nu kom matte, så nu åker jag!

Bebisar!

Har suttit utan internet i flera dagar, först var jag i degerfors, sen filipstad, sen degerfors igen och nu är jag äntligen i brotorp! DATOR!!
Just nu är jag överlycklig, våran katt har fått 5 supermegasöta kattungar! 2 röda och 3 svarta. Dom kan inte vara mer än två dagar gamla.
Tänk om två veckor när vi har 5 fluffiga små saker som kryper omkring och fattar ingenting, det är då dom är som sötast!

Nu ska jag börja städa lite, men jag uppdaterar innan jag åker iaf, puss!

usch..

Jag är helt slut efter en hel dags flyttande! Ska hoppa i säng och troligtvis somnar jag på en gång!
Orkar knappt hålla ögonen öppna, och jag saknar mina älsklingar som in i helvete. Kelzo kommer jag inte träffa på bra länge känns det som, om inte mamma och dom sover i nya huset imorgon förståss, då hoppar jag av i degerfors eftersom det ändå är på vägen.

Nej nu ska jag sova, får se om jag hinner skriva någonting imorgon eller om det blir lika mycket att göra då. Puss på er!

Fuckingsjävlakuk.

Jag är inte alls på humör idag, allting är ett rent jävla helvete. Jag hatar den här dagen.
Först får jag gnäll när jag är och hjälper min POJKVÄN när han inte kan se eftersom han var så dum och stog och tittade på igår när någon svetsade, så han kunde inte öppna ögonen och hade skitont. Så vi åkte in till akuten igår och sen stannade vi i lägenheten. Då får jag skäll för att jag inte kunde fixa skjuts klockan 10 imorse. sen är det massor med hundarna, och nu kommer jag inte träffa kelzo på en vecka, är det då konstigt att jag vill följa med och lämna honom och säga hejdå? Nej då ska Kalle och någon ta med honom när dom åkte, även fast mamma hade lovat att köra. GAH!
Hon ska slippa undan allt hon lovar, men när jag säger KANSKE till någonting så har jag tydligen lovat och måste hålla det.

Just nu har jag bara lust att åka här ifrån och låta dom fixa flytten och allting själva.

GAH!

Fyfan vad irriterad jag är! Var påväg från degerfors när vi såg Kiara som försvann för ett par månader sen, och det syndes att hon var på smällen, och hon hade samma streck i pannan och samma svarta fläck på ena bakbenet, och dessutom var hon svart precis på det sättet över ryggen och nacken som jag hade som kännetecken när hon var liten. Men idiotgubben som följde efter sa att det var hans katt som hete gustav och var en kille, även fast det syndes att hon var på smällen!? Vilken idiot. Han hade tydligen haft 'honom' i flera år, men det syndes även att hon var lika gammal som zap och lugina, eftersom dom inte är riktigt ett år än så syns det att dom inte är riktigt fullvuxna.
Och det är konstigt att det försvinner en katt för oss och sen finns det en precis likadan några km bort som han säger är kille fast hon är gravid?
GAH!


My sweetheart

Jag har verkligen kommit in i en Metallica period igen, det är bara Metallica som spelas! Fast vad gör det? Dom har alltid vart och kommer alltid vara mina favoriter. Dom och Atreyu. Det kan inte bli bättre än så!
Jag funderar på att klippa mig igen. Fast jag vet inte, jag tycker om att ha långt hår. Men jag vill ha en rockfrilla!
Men strunt samma, det får bli ett senare projekt om det ska bli nåt sånt igen. Annars får jag hitta på nåt annat roligt med håret.  Jag funderar faktist på att bli blond igen, jag har vart rödhårig, svarthårig och brunett senaste året. Jag vill ha förändring! Det är nästan så jag kan färga håret grönt tillochmed.


Och så måste vi packa, och jag kan lova att Erik har överseende med jobbet om jag säger att jag ska packa så vi kan flytta, han vill hinna göra iordning här innan det ska säljas.
Men nu ska jag fortsätta hjälpa mamma med maten, puss på er!

Dating in the dark.

Fan, han precis kolla på tvn och se att det slutade! Usch, får sätta mig och kolla på nätet.
Tycker faktist att det är riktigt kul att se, vet dock inte varför. Jag tycker inte ens om tv egentligen. Kollar ibland bara när jag inte har nåt annat för mig.

funderar på om jag ska gå och ta en dusch eller om jag ska sätta mig och titta på programmet.Kan inte bestämma mig! Fast jag duschade iofs igår kväll så jag klarar mig nog tills imorgon. Det får bli dating in the dark med en kopp te! Det har jag fan inte druckit på hur länge som helst, och jag älskar nya smaken mamma har köpt hem. Rabarber/grädd. fast ingenting slår mango/persika. Och Karamell förståss!

Oj vilka intressanta saker jag har att dra upp i bloggen..Tesmaker.. YÄÄÄ!

Aja, ska ner och göra mig en kopp, får se om jag uppdaterar senare, annars säger jag godnatt nu!

Die, die my darling.

Do you remember those nights when we walked down the street, didn't know where we were going,
Die Die My Darling was played at maximum volume, and we didn't care about anything,
you danced like a princess and I danced like i was crazy,
We were different, I'm a rocker and you were just an ordinary girl
Now you've changed, you are not the girl i knew,
things are different, but you'll always be my best friend.





I wanna go back to the days when you didn't care about what everyone else thought.
I wanna walk around the streets, like there's no ending.
I wanna dance like there's no tomorrow.

I wanna have my friend back.


it's time to relive it.


it's the only thing I see

Usch, ingen bra natt det här. Jag tänker dock inte ta upp varför i bloggen. Och inte någon annanstans heller för den delen.

Strunt samma. Idag är jag hur trött som helst, och jag har ingen lust med någonting! Efter inatt känns det som att jag bara vill gå och lägga mig och sova. Det blev inte mycket sömn, tror jag somnade 4 kanske, och sen var jag uppe innan 8 imorse och hjälpte mamma att göra iordning barnen till skolan. Sen satte vi oss och tog en cigg och pratade lite och kollade på tv.
sitter och väntar på att henke ska komma hem med någonting att dricka, är svintörstig! Så det passade perfekt att dom skulle jobba hemma resten av dagen =)

Btw, någon som har förslag på hur jag kan få Matte att skaffa likadan frisyr som Nikki Sixx?

eye of the beholder.

Hur jävla trött kan man bli egentligen? Känns som jag knappt kommer kunna resa mig upp. Ögonen hänger som tur är med iaf.
Ska hoppa i säng strax och titta på film tänkte jag, får se om Matte också kommer och lägger sig eller vad han ska hitta på.

Har vart riktigt duktig idag faktist, och imorgon ska vi packa massor! Mamma sa att dom ska försöka vara klara så dom iaf kan sova i nya huset på fredag, och sen är det bara att rensa resten och städa. Vilket dessvärre kommer ta en stund. Och det är knappast någonting jag ser fram emot! Usch, jag hatar att flytta..

Men jag har faktist ingenting intressant att berätta så jag säger godnatt nu!

Music.

Jag och Matte låg och tittade på american dad för några kvällar sen (som vanligt..) Och då dök ett avsnitt upp där en kille ska föreställa värsta tjejtjusaren, och sjunger hur bra som helst. och visst gör han det, men det är inte så det ska låta om en kille ska få mig på fall.

Det är snarare så här det ska låta! Jag ryser när han sjunger, så jävla underbart!




Måndag igen..

Usch, jag tycker inte om måndagar, och speciellt inte den här måndagen. Vi måste packa som idioter så vi kan köra fler saker till huset, vi har inte ens tre veckor på oss att få ut allt och städa och måla om och tapetsera. Det får vi se hur det går...

Hoppas Danne kommer idag med, skulle låna byxor av han eftersom mina kläder ligger i lägenheten, och vi kan inte åka dit och hämta några. Känns bra!
Äh, nu ska jag ner och käka nåt. Hej!

Time for some music.

Jag har knappt lyssnat på musik alls idag,och det är inte likt mig!
Men nu sitter jag äntligen och lyssnar, iih, musik gör mig glad. Jag har fått en ny låt på hjärnan nu,
och pinsamt nog är den låten Miley Cyrus - 7 things.  Inte min musiksmak, inte min favorit artist. Men just den här låten har verkligen fastnat, och ärligt talat tycker jag att den är bra också. Fan, det tar emot att erkänna t.o.m, haha.

Men jag kom att tänka på en sak när jag hörde den nyss, jag tycker faktist att man ska skriva ner några saker som man inte tycker om hos sin partner, för då kanske han förstår sig på en bättre. Dessutom skulle jag helt klart vilja veta om det finns någonting som inte Matte gillar. Fast hur fan föreslår man någonting sånt till ens pojkvän? Haha, det är illa. Men dessutom borde man skriva ner dom sakerna man tycker om mest också, bara för att det inte ska bli typ 'det är dåligt, det tycker jag inte om, det stör jag mig på. Godnatt.' Det blir lite för stelt om man bara sitter och berättar dåliga saker. Men sånt är bra att veta, för då kan man tänka på det, och försöka göra nåt åt det istället!
Men, skulle Matte komma och säga att han störde sig på nåt, och kalla mig någonting skulle jag gärna vilja ha en förklaring och speciella tillfällen som det har hänt. Det är inte kul att höra att man är någonting och stå som ett jävla frågetecken och inte förstå någonting. Det har jag vart med om, både en och tre gånger!

Det här börjar bli mycket nu, så jag ska fortsätta lyssna på musik nu. Puss på er!

Lördag morgon, och jag är inte bakis :D

Helt otroligt. Jag förstår inte hur jag hela tiden kan klara mig från att bli det.
Men det är rätt skönt, men jag måste få veta hur Filip mår idag, haha. Han är inte sen att dricka han heller.
Var riktigt kul igår, men vi gjorde ju tabben att dricka när vi åkte bil, så det var inte jättekul att kliva ur sen.
och när vi var igång som mest och hade skitkul kliver hans mamma in och ska hämta honom, haha! Det var lagom pinsamt, han skulle egentligen sova här. Aja, han kommer senare så jag ska kolla vad som hände.
Vi var och hämtade älskling igår, usch vad jag har saknat honom! Det var riktigt mysigt att lägga sig breve honom igår och kramas lite.

Skrev lite i hans blogg igår, det var dags för ett inlägg! och jag tackar gud för att man kan radera det man har skrivit, jag tror fan att jag fick skriva om varenda ord. Men kul hade jag iaf :D

Skulle gått ner och duschat på kontoret igår, men jag blev så jävla seg när jag la mig i sängen medans Matte höll på med datorn, så jag får kliva ner idag ist.
Matte är just nu iväg och kör sängen till lägenheten, och sen ska vi börja köra saker till huset också.
Äh, nu ska jag ut en sväng, puss på er!

Alltid samma jävla sak.

Varför sitta och säga massa saker varje gång, men inte göra någonting åt det!?
Det är alltid samma jävla sak, jag vet precis hur det här slutar. Det vet vi allihop.
gör någonting åt saken ist för att sitta och gnälla och klaga och tycka synd om dig själv, varje jävla gång. Jag ger upp det här, jag skiter it. Du får klara det själv nu, och gör du inte det snart kommer du stå där själv tillslut.

Det lönar sig att vara tjej!

Var precis ute och hämtade vet med schäffern :) fick dock lite problem. Det stog massa saker i vägen. Så jag fick Filip till att först flytta ett stort släp, och sen fick han hjälpa mig att köra in schäffern eftersom det var väärsta groparna där man kör in, och jag får panik när det är så. Och sen fick han backa ut igen, och sen fick han även flytta teleskoparn när jag skulle upp hit, haha. Dessutom kom både Filip, Henke och Kalle ner och hjälpte till medans jag högg. Yää! allt som behövs är ett fint leende, mohaha!

Pratade precis med älskling i telefon också, jag vill att han ska komma hem! Blää.. Jag hatar att vänta.
Tycker att han ska komma NU!

Märkte en sak idag också. Jag har ju klippt mitt överhår rätt mycket senaste åren, och nu såg jag att det var en extrem längdskilland, så nu förstår jag varför många har frågat om jag har löshår. Men nej, det har jag inte.
Satte upp underhåret bara och kollade, och jävlar! Det blev riktigt kort!



underhåret är uppsatt i en knut i nacken. Kort va?



ser ni skillnaden?



Jag verkligen älskar att jag börjar få långt hår igen! :D

Marina älskar paket!

Var precis ut med hundarna och gick förbi brevlådan, och hittade tre paket till mig. Det var två rakhyvlar, raklödder och en ansiktskräm som mamma fick =) Väntar dessutom fler paket som borde komma nästa vecka någongång.
ska snart ner och göra mat, är hungrig som en gris!
Dessutom borde älskling komma hem snart hoppas jag, saknar honom så in i helvete..
Well, ska ner och elda lite så jag kan duscha också, sen får vi se vad som händer..

Men vafan, vad jag är snabb! Kom på att det är fredag idag! iiih, nu blev min dag helt plötsligt mycket bättre! (jag vet, jag har världens bästa koll på dagarna...) Men då kanske det händer nåt kul ikväll ju! Får se senare vad det finns att välja på, men ikväll ska jag ha kul vart jag än hamnar! Puss på er!

Drömtydning.

Eftersom det finns en sak som har återkommit i mina drömmar flera gånger senaste veckan, var jag tvungen att kolla upp vad det betydde. (Jag tycker att sånt är fascinerande och intressant) Drömtydningar brukar stämma för mig, men jag hoppas inte att det här gör det. Det var ingenting positivt.
så där sjönk mitt humör! yää...

Sitter just nu och lyssnar på lite musik och funderar på att ringa och kolla om jag kan väcka Matte. Fast han kanske blir grinig på mig då.
Får kolla med Gina sen om hon loggar in på fb om han är vaken.
Jag har faktist ingenting intressant att säga, och jag kommer inte på nåt mer att skriva så nu säger jag hej!

Nu säger jag godnatt!

Jag ska lägga mig och titta på film med Jasmine nu, eftersom inte älskling kom hem idag så sover hon med mig inatt igen =) Och Killer ligger redan och snarkar på hennes mage, haha =)

Funderar på om vi ska kolla på lejonkungen, min absoluta favoritfilm genom tiderna! Jag skulle lätt kunna se den en miljon gånger, och fortfarande vilja se den igen. Dessutom kanske vi ska se Pocahontas, Jasmine har aldrig sett den och ville se den när jag visade henne på youtube.

Snacka om att jag saknar Matte, vill verkligen bara krypa ner breve honom just nu och känna hans doft. Att man kan sakna någon så mycket! Pratade med han i telefon för en stund sen, var bara tvungen att ringa och säga godnatt innan han somna, trots att jag knappt har några pengar kvar på telefon. Men det är det värt!
Längtar verkligen tills imorgon, jag hatar att vara ifrån honom, även fast det kanske är bra ibland.
Och det är bra att sakna, för då uppskattar man tiden mer, och man förstår hur mycket en annan människa verkligen betyder för en.
Lägger dessutom ut en av mina favoritlåtar sen jag var liten, jag kunde den utantill redan när jag var lite, och jag älskar att lyssna på den.


GEMIGSOMMARNÅGONJÄVLAGÅNG!

Fyfan vad skönt det är ute nu! Börjar bli riktigt varmt, speciellt i solen. Kelzo öppnar dörren hela tiden och kliver ut själv och lägger sig, och han håller sig faktist på tomten nu :) Han börjar lära sig!

Men det får bli bilder istället för ord, för jag ska ner och fixa diskmaskinen så vi kan göra mat någon gång.









Vi tar med den också, bara för att.

Yäää! tuggummi och rosa naglar!

Rubriken har ingenting med inlägget att göra.. När jag tänker efter har den inte med någonting annat att göra heller. Marina har blivit dampig i huvudet!


nejdå, jag är rastlös bara, vet inte vad jag ska göra och kan inte sitta still.
Ska nog ta och gå ut en stund medans det fortfarande är fint väder ute, är inte ett dugg kallt, och jag skulle lätt kunna vara ute och gå i flera timmar. kanske ska ta med Jasmine och Alexia till affären? Haha, det skulle typ ta ett halvår.
MATTEKOMMERHEMIDAGFÖRRESTEN!JAGLÄNGTARJÄTTEJÄTTEMYCKET!
Det är sant faktist, jag gör faktist det...faktist..

Blää..

sitter just nu barnvakt (vilket jag hade hoppats på att slippa) och har precis ätit lite, funderar på vad fan jag ska hitta på med dom här två stressungarna som kan få dom att lugna ner sig lite? På 10 minuter har dom hunnit bråka, slängt mat i halva köket, rivit hela min säng, förstört hälften av mitt smink... Någon som vill låna ett par barn en stund? Ska ni riva ett hus så är dom väldigt bra att ha!

Hoppas att mamma möter upp Danne i stan och tar tillbaka mitt busskort, jag förstår inte hur i helvete han kan vara så dum att ta emot det när han vet att det är mitt!? Gah, jag blir så less på folk.
Varken han eller Ankan ska få komma in i lägenheten sen, det gäller ju att gömma ALLT som är värt någonting.

Aja, nu ska jag sätta på en film eller nåt så dom kanske är lugna i iaf 10 minuter. Puss på er!

there's something about you that makes me smile

Godmorgon! Idag är en bra dag, det är fint ute och jag känner verkligen för att göra någonting. Jag vet dock inte vad.. Ska dra på mig lite kläder och hitta på någonting, och jag behöver inte stressa med att gå ut med hundarna för Alexia och Jasmine var jättesöta och gjorde det för en stund sen.

Har inga planer för idag, utan jag får helt enkelt se vad som händer. Mamma och dom ska in till stan med ungarna för dom ska till tandläkarn, och jag funderar på att ta en promenad till affärn och köpa nåt gott, jag är så sötsugen!
Eller så följer jag med till stan och ser om vi kan svänga förbi lägenheten så jag kan hämta en rakhyvel och lämna lite saker. Det skulle vara riktigt bra!

Mammas katt sitter just nu och tittar in i spegeln och tror att den katten hon ser ska sätta på henne, jävla kåta katt.
Tror dock inte att det går så bra för henne?

Btw, bilder på lägenheten finns på facebook för dom som är vän med mig där, ni andra får helt enkelt vänta tills jag orkar lägga upp dom i bloggen :)


Music!

Sitter just nu och lyssnar igenom ett par gamla favoriter, snacka om att minnen dyker upp!
Jag har sån lust att festa just nu! Jag är så sugen på att dansa till riktigt hög musik. Snacka om att jag längtar till inflyttningsfesten.

Jag saknar matte också, riktigt mycket! Men jasmine ska iaf sova med mig inatt, eller ja, hon ligger redan och sover i min säng, så jag slipper ligga här ensam iaf. Killer ligger också och myser i sängen, men han ska alltid sno kuddarna! Och ibland biter han även tag i täcket och drar det över sig, haha så jävla söt!

Men nu ska jag hoppa ner under täcket och titta på film innan jag ska sova, godnatt!

sweetie


Killer var nog liiite småtrött efter promenaden, och Jasmine var inte sen att somna med honom!
Gick ner och hämtade ett glas fanta, och titta vad jag fick se när jag klev in i rummet igen.




Snacka om söta! Det är inte första gången Killer använder Jasmine som kudde, han är verkligen supermysig.
Fast det kan bli lite jobbigt att vakna mitt i natten och ha Matte som kramar en från ena hållet och Killer från andra =)

Don't stop.

Jag blir verkligen glad av söta kommentarer! iiih, I'm happy!
Ska snart tvätta bort sminket och lägga mig och titta lite på film och sakna älskling, han åkte till lägenheten och blir kvar där ett par dagar. Blää, det betyder att jag ska sova i en stor säng helt ensam (om man räknar bort Killer och 4 katter...) och jag hatar att sova själv! usch, han är elak! Får åka in till helgen och sova där en natt eller två jag med.

Det ska bli lite småskönt att flytta, även om det blir skittråkigt att bo själv med han. (ta inte illa upp nu älskling!)
Jag kommer sakna att det händer saker hela tiden, jag kommer sakna jasmine.

Ajuste, börjar plugga igen i höst, ska bli riktigt kul! hähä!

Ska ta en promenad med Killer och kelzo, blir dock ingen lång eftersom Killer har skadat ena tassen och hoppar runt på tre ben bara, stackarn. Jag tycker så synd om han när han ska hoppa upp i sängen, det blir lite krångligt eftersom det är ena framtassen som han har ont i. Får hjälpa han ibland, haha.


Tråkig onsdag..

Har ingenting att göra, och jag kan inte ta mig någonstans eftersom min syster tdligen har snott mitt busskort och gett det till Danne? idiot. Jag tänker dock vara lika ful och ta hennes plattång tills jag får tillbaka allt hon har tagit av mig under helgen :) Varför ska jag vara snäll när hon håller på hela tiden?

Satt och skissade lite imorse, hade så jävla tråkigt. Dessutom fick jag tillbaka suget på tatueringar,jag vill ha min drake! Ska fan köpa en maskin, är så sugen! Har hittat ett billigt kit med 24 färger, 2 maskiner, 100 nålar, och massa mer :)



Ska vänta tills Matte somnar ikväll och sen ska han få vara modell, haha :)

please, make her stay like this forever

 


I am sam.


Jag kom att tänka på den här filmen för någon dag sen. Den är så underbart bra, och helt klart sevärd. Man lär sig så myket, och man får se vilken enorm kärlek en far kan ha till sin dotter.
Jag gråter, jag skrattar, jag blir berörd. Jag vill bara kliva in i filmen och sätta stopp för det som händer och krama om honom. Det är otroligt.
Det som skulle bli en av hans dotters bästa dagar, blev istället en mardröm för honom. Sean Penn är helt otrolig i rollen som Sam, och man känner med honom. Både kärlek, vilja och styrka, och inte minst svaghet och sorg.
Ni som inte har sett den borde göra det, dess budskap är någonting alla borde lära sig av.

Love is all you need.



Fuck this.

Varför i helvete går man och rotar bland andras saker och tar det man vill ha? Ska man inte ens kunna ha sina saker i fred i sitt eget hem eller!? Det hjälper inte ens att jag gömmer sakerna, min syster har kollat i MATTES garderob och snott mitt sista paket cigg. Vad fan gör hon i hans garderob egentligen? Ska hon sniffa på hans kallingar eller?
Herregud, hon är störd.
Det är illa när man måste gömma sakerna, och man ändå inte får ha dom ifred. Är dock van, det försvinner saker hela tiden. Men jag vill inte bo med en jävla tjuv!


Jaja, ska springa ner och göra lite mat, är hungrig som en gris, har inte ätit nåt idag. Måste börja äta frukost..

Kastar in en bild också på en gång. (har äntligen hittat laddaren och kunnat ta kablen o sätta i datorn, yey!)


Godmorgon

Snacka om att det är underbart väder ute idag! Ska ta en långpromenad med hundarna och jasmine, och sen blir det lunch :)
Måste dock gå runt i ett par trasiga vita jeans eftersom nästan alla min kläder ligger i lägenheten nu, vilket känns lite smått idiotiskt. Ska åka dit och tvätta någon dag och sen ta med en påse tillbaka hit. Har en del tröjor här, men inga byxor jag kan använda.
Nejmen jasmine står färdig och väntar på mig, puss på er!

this fucking pain is killing me.

Ut och in på sjukhus. Smärta och gråt i halsen.
underbar helg? knappast.

Sorry för en dålig uppdatering, men jag åkte till degerfors i fredags och har suttit utan internet, och dessutom spenderat flera timmar på akuten. Dom trodde det var blindtarmen. Får vänta och se helt enkelt, dom är dumma i huvudet i karlskoga.
Åkte in första gången på lördag kväll, satt på akuten en bra stund, men då brydde dom sig riktigt mycket och la ner mycket tid, skulle dock ligga kvar över natten så dom fick kolla dagen efter, vilket jag inte gick med på. Jag hatar sjukhus, det räcker med övernattningar, och inga fler operationer tack?
Iaf, vi bestämde att jag skulle komma in dagen efter (söndag) om det blev värre, så skulle jag prioriteras och dom skulle titta och sådär.
När jag väl åker in på söndagen så får jag först sitta och vänta i 5 jävla timmar för att ens få se en läkare, och när hon väl har tittat så tycker dom att jag ska stanna och så ska vi se IMORGON. Jag är så trött på allt jävla imorgon. Så är det alltid i karlskoga. Så jag fick damp och skrev ut mig själv och åkte hem, blir det någonting tar jag helt enkelt ambulans till Karlstad, där händer det iaf någonting när man säger till dom. Sist när jag skulle opereras tjatade vi lite och fick en tid redan två dagar senare (där kan tilläggas att dom låg lååångt bakom med operationer pga strejk och annat) så jag föredrar karlstad sjukhus =)

Smärtan har avtagit en del och jag är glad att jag inte stannade kvar, ska snart hoppa i säng och bara drömma mig bort. Puss på er!

Usch...

Idag är ingen bra dag, jag har ont i magen och mår illa som en idiot. Känns som jag ska spy vilken sekund som helst, och det vattnas i munnen hela tiden. Skulle följt med Matte till degerfors och vart i lägenheten med Kevin i helgen, men jag vågar inte sätta mig i en bil just nu. Så här dåligt har jag inte mått på bra länge, och jag hoppas det dröjer ett bra tag till tills jag gör det igen!
Jag kan inte äta någonting, dricka kan jag bara drömma om och kliva ur sängen är det värsta jag har vart med om.

Får hoppas att det blir lite bättre till ikväll så kanske jag kan ta bussen in till degerfors, hoppas!

Nu ska jag lägga mig i sängen igen, puss på er! 

Vill ni vinna en söt guldig mini-plattång?

Linda blom har just nu en tävling om en mini-plattång som skulle vara praktisk att ha med sig :)
Är ni intresserade av att vinna den är det bara att gå in på http://lindablom.se/category/pagaende.html
och lämna en kommentar :) Så enkelt är det att vara med och tävla, jag är själv sugen på den och tänkte passa på att ge andra chansen att vara med :)

Det finns även fler tävlingar med roliga priser, så det finns säkert någonting som intresserar er!

Well, I'm ready to party all night long!

1 liter sex on the beach, men dåligt sällskap.. fuck..
Vad gör man när man har lov och ingen är redo att festa?
Jo det ska jag säga er; Man tjatar på nya sambon om inflyttningsfest! Jag är så sugen!
Men...nej...inte än..
Vi har ju inte ens flyttat in helt än.. Men man kan väl fira ändå! eller?
Nej, jag får helt enkelt sparka igång daniel och se vad han säger, han är inte sen på spriten.


Jag är så sugen på att klicka hem lite nya saker också, fick ju pengar igår! Fast då blir nog matte sur på mig..Vi ska köpa så mycket nytt till lägenheten så vi måste spara...Fan!

was it a dream?

Drömmar kan verkligen ställa till det för mig. Jag har drömt så jävla mycket inatt, så jag har ingen aning om vad som har hänt på riktigt och vad som bara var en dröm. Jag hatar det, speciellt när jag drömde att Matte satt och sa till sin pappa att han ville ha tillbaka sitt ex, och att jag fick duga under tiden han försökte få tillbaka henne, och att jag inte var värd någonting. Sen bråkade vi och han skulle sova någonannan stans. och sen vaknar jag breve honom och är skitsur och funderar på att klappa till honom, och han bara vänder sig om och ler och säger 'godmorgon älskling'. Haha, jag har nog aldrig vart så sur i hela mitt liv!

Fast jag drömde nåt bra inatt också, jag drömde att allt på ica maxi (ingen aning om varför just den affären? :S) kostade en krona, och det var bara jag och två till som hade blivit inbjudna att handla då. Så jag plockade på mig allt smink, alla snygga skor.. allt! fan att det inte var verkligt :(

Nu ska jag äta klart min frukost och sen ska jag kaaaaanske ut och jobba en stund. eller så ska jag ta med mig danne och ta en promenad med hundarna.

I know who killed me.

någon som har sett den filmen? Är rätt sugen på att se den, älskar faktist lindsay lohans filmer.
Får se om jag kan få Matte att titta på den med mig imorgon, han blir väl bara glad eftersom han tycker att hon är riktigt snygg. Det är väl det enda han kollar på när han ser på film -.-

Ska iaf lägga mig och titta på film nu, får bli en komedi, men jag har väldigt svårt att bestämma mig! Fan, jag vill se 40 olika filmer.. jag får helt enkelt blunda och peka på någon, haha.

Nu tänker jag säga godnatt, sov gott allihop!

Ojdå..

Jag har glömt bloggen totalt! Har vart så mycket, vi har hunnit köra en del till lägenheten, nu är det bara sängen och databordet kvar. Var i lägenheten till klockan två inatt, tittade på tv, käkade lite och tog ett bad. Otroligt mysigt!
Men vi blev stoppade av polisen på vägen hem, dom började fråga om vi höll på med droger och sånt!? Bara för att vi stog still på parkeringen när matte pratade i telefon... Bruden var helt dum i huvet, hon sa att matte stank sprit och hade stora pupiler? HALLÅ, det var kolsvart ute!? Han fick iaf blåsa och det gick bra, o sen kollade killen hans ögon och det var inge fel på dom. Jävla kärring, hon blev sur när hon inte hade nåt att ta på.

Sitter iaf och ska göra mig iordning snart, jag har saknat mitt smink! Mamma hade med sig det till åland och jag har faktist gått helt utan smink sen dom åkte. Jag har inte ens använt mascara som jag alltid gör. Rätt så skönt, huden har fått lugna ner sig och andats riktigt ordentligt. Och det syns faktist på den, jag ska nog börja gå utan foundation tror jag, och bara köra på att smika ögonen och munnen. Det blir nog bättre så =)

RSS 2.0